Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Július 04. 13:16, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Öt új játékos a Perutznál

Öt új játékos a Perutznál

Az NB3-mas bajnokságra készülő pápai csapat egy hete kezdte meg a felkészülést.

Különböző okok miatt többen is távoztak a bajnokcsapatból, mostanra a vezetőség azonban eredményes tárgyalásokat folytatott a kiszemeltekkel, így a napokban öten csatlakoznak a kerethez. Visszatér korábbi sikerei helyszínére a Lombard Pápa egykori támadója, Szabó Zsolt. A 31 éves csatár a 2016/2017-es szezonban Ajkán 27 találkozón 13 alkalommal volt eredményes. Csornáról teszi át székhelyét Pápára Császár Attila, aki korábban szintén viselte már a pápaiak mezét. A védő Csornán alapember volt az elmúlt kiírásban, 31 meccset játszott és négy gólt jegyzett. A védelemben juthat szóhoz a 24 éves Kozma Máté, aki 2016 augusztusában a Győri ETO-tól került az FC Ajkához, a védő 26 bajnokin szerepelt. A 24 esztendős Hanzl Máté 2016 nyarán Mosonmagyaróvárról igazolt Ajkára, az elmúlt szezonban 33 alkalommal lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett. Skriba Máté is követte csapattársait Ajkáról Pápára, a középpályás korábban megfordult többek között a Szombathelyi Haladás, az MTK és az Újbuda csapatánál is, a legutóbbi szezonban 25 alkalommal viselte az Ajka mezét, melyeken háromszor vette be az ellenfél hálóját.

Mint megtudtuk, a következő napokban további játékosok érkezését jelenti be a klub, többek között kapusposzton várható erősítés, hiszen Simon László a megyei bajnoki cím megszerzése után kapusedzőként segíti a csapatot. A felkészülési mérkőzések többsége is realizálódott, ezidáig hét lekötött meccse van a gárdának. A stadion gyepének felújítása miatt a Ménfőcsanak elleni edzőmeccset a Munkácsy Sporttelepén játssza a csapat, a többi hazai találkozónak viszont már a centerpálya ad otthont.

Július 8. (szombat) 11:00 Perutz – Ménfőcsanak (helyszín: Munkácsy Sporttelep)

Július 12. Gyirmót – Perutz (helyszín: Gyirmót)

Július 15. (szombat) 11:00 Perutz – Csorna (helyszín: Perutz Stadion)

Július 19. (szerda) 18:00 Sárvár – Perutz (helyszín: Sárvár)

Július 21. (péntek) 18:00 Perutz – Balatonfüred (helyszín: Perutz stadion)

Július 26. (szerda) 19:00 Perutz – Répcelak (helyszín: Perutz Stadion)

Július 29. (szombat) 11:00 Perutz – RKSK (helyszín: Perutz Stadion)

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.