Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Január 03. 13:12, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - pestisracok.hu

Orbán Imre Vonának: "Köszönöm, hogy hülyét csináltál belőlünk"

Orbán Imre Vonának:

A Jobbik Pápai Alapszervezetének volt vezetője a közösségi oldalon kelt ki a pártelnök ellen.

„Köszönöm, hogy hülyét csináltál belőlünk és megaláztál minket Elnök úr!” – írja velős üzenetében a közösségi portálon Orbán Imre, a Jobbik egyik Veszprém megyei meghatározó arca, közgyűlési képviselője, a párt korábbi megyei elnöke.

Vona Gábor pártelnök vezető rabbinak írt üdvözlő levele verte ki nála a biztosítékot, és írta le véleményét, kendőzetlenül. A posztot a pestisrácok szúrta ki.

„Nem tudod ki akart 10.000 iráni gárdistát hozni szavazatszámlálónak? Nem emlékszel rá, hogy ki küldte Izraelbe Bethlen János műsorvezetőt? Nem tudod ki írta Ilan Mornak, hogy soha nem lesz Izrael kutyája? Mit kockáztattál akkor?” – kérdezi a Facebookon Orbán Imre.
„Semmit” – válaszol is. Majd megjegyzi, hogy ők, a követők, ellenben feláldozták az egzisztenciájukat, felégettek maguk mögött minden hidat, amikor jobbikosok és gárdisták lettek. Megjegyzi, hogy a pártelnök „zselézett hajú, női ruhába öltözött tanácsadókra” hallgat.

Orbán Imre a hozzászólások között is folytatja a kritika áradatot. Emlékeztet, hogy az első Jobbik fórumon, ahol járt, még az hangzott el, hogy a Jobbik akkor is kitart elvei mellett, ha csak 5 százalékos párt lesz.

„Lehet, hogy a Jobbik szavazóinak tetszett az elnök levele /kétlem/, de a tagságnak nem. Illetve csak azoknak, akik a Jobbikból élnek. És azért élhetnek belőle, mert mi a belünket kidolgoztuk, az arcunkat, a pénzünket adtuk” – írja. A volt megyei vezető a nagy megnyilatkozás közepette a Szegedi Csanád ügyről is lerántja a leplet.

„Emlékeztek még Szegedi Csanád dolgaira? Kiálltunk mellette, pedig tudtuk, hogy sáros.”

Orbán Imre 2015 januárjától 2016 novemberéig volt a Jobbik Veszprém megyei elnöke. A megyei önkormányzatot ugyanakkor még mindig a Jobbik színeiben erősíti. Megjegyzéseiből, kiszólásaiból nem egyszer lett botrány az elmúlt években.

Legutóbb a két ünnep között Orbán Viktor miniszterelnököt titulálta „cigány bűnözőnek”. A pápai illetőségű politikus az utóbbi időben fokozatosan háttérbe szorult. A legutóbbi tisztújításon nem is indult a megyei elnöki tisztségért.

A fotó archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.