Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 26. 13:28, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Orbán Imre arra kéri a jobbikosokat, hogy szavazzanak nemmel

Orbán Imre arra kéri a jobbikosokat, hogy szavazzanak nemmel

A Jobbik Veszrpém megyei elnöke szerint a migránsválság nem pártpolitika kérdése, hanem egy össznemzeti ügy, melyben össze kell fogni.

Mint mondta, pártja elsőként vetette fel a parlamentben a népszavazás kérdését. - Mi a migrációt mindig kellő körültekintéssel közelítettünk meg, a 2014-ben beadott javaslatainkat, melyek a befogadóállomások zárttá tételét, kerítés építését, valamint határőrizet létrehozatalát célozták, úgy néz ki, hogy másfél éves csúszással, de megvalósítják - fogalmazott Orbán Imre, aki szerint az is erre sarkallhatta a kormányt, hogy a közvéleménykutatások szerint a Jobbik az a párt, amely a Fidesz kihívója lehet.

A politikus kitért a baloldal hozzáállására is. Sorolta azokat a 20. századi történelmi eseményeket, amikor véleménye szerint az ország ellen cselekedett ez a politikai oldal. - Az, hogy most is a kvótareferendum ellen kampányolnak, azt mondják, hogy nincs értelme a szavazásnak, a politikájukat minősíti. Az elmúlt száz évben nem tudtak olyat tenni, ami a magyar közösség javát szolgálta volna - hangsúlyozta Orbán Imre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.