Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Július 29. 15:44, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Orbán Imre: A Fidesz minden jobbikos javaslatot lesöpör az asztalról

Orbán Imre: A Fidesz minden jobbikos javaslatot lesöpör az asztalról

A párt megyei elnöke sajtótájékoztatón elmondta, a Jobbik megyei országgyűlési képviselői több mint 200 módosító indítványt nyújtottak be Magyarország 2017-es központi költségvetéséhez.

Ezen módosító javaslatokat a fideszes képviselők már a Gazdasági Bizottság ülésén leszavazták.A módosító indítványok benyújtásakor részletesen kifejtették, hogy milyen céllal, milyen okból és mely költségvetési tételek terhére nyújtják be javaslataikat, de az elutasításkor érdemi választ nem kaptak arra, hogy miért történt a javaslatok elutasítása - mondta el a politikus, aki példaként említettea 83-as út Rába-híd közti út elmaradt 3 km-es szelvényének felújítására tett javaslatot, a Pápa- Zirc közti út felújítását, Pápa belterületi útjainak a felújítását, a Kőris-hegyre tervezett szakrális emlékhely kialakítását, a pápateszéri labdarúgó öltöző felújítására tett javaslatot, de elutasították a várpalotai Kálvária felújítására tett előterjesztést is.

- A kormányzópárt ezen magatartása egyáltalán nem lep meg minket. Állandóan azt szajkózzák helyi és országos szinten, hogy ne csak bíráljuk a tevékenységük, hanem tegyünk javaslatokat. Mikor viszont megtesszük a javaslatot, legyen az helyi szint, vagy a Parlament, akkor viszont érdemi vita nélkül lesöprik azt az asztalról. Helyi példaként említhetem a pápai adósarcot, mikor az ellenzék javaslatait lesöpörték, majd a következő ülésen meghazudtolták az ellenzéki képviselőket. Ez a városvezetési gyakorlat, kormányzási metodika melyet a Fidesz folytat nem vezet sehova.Ez a hozzáállás egy maffiapárt, maffiózó politikusainak a gyakorlata, mely felszámolandó és üldözendő - fogalmazott Orbán Imre.

Fotó: archív

Címkék: jobbik, orbán imre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.