Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Október 31. 09:38, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Önkormányzati jutalom nyolc pápai rendőrnek

Önkormányzati jutalom nyolc pápai rendőrnek

A Városháza üléstermében tartott kis ünnepségen a Pápai Rendőrkapitányság 8 munkatársát köszöntötte Áldozó Tamás polgármester, Nagy Gábor Mezőlak polgármestere, és Regdon László rendőrkapitány.

Évekre visszanyúló hagyomány Pápán, hogy a kiváló teljesítményt nyújtó rendőröket jutalomban részesíti az önkormányzat. Ehhez a kezdeményezésez Mezőlak község is csatlakozott.

A mai napon Pápa városi elismerésben részesült Czere Zoltán, Molnár László, Tengölics Gergő, Pákozdi Bence, Tringli Roland, Dombóné Pánczér Adél, valamint Mezőlak elismerését Rendes László és Gyenge Dániel vehette át.

Áldozó Tamás gratulált a rendőröknek, hozzátéve, bízik abban, hogy ez a jelképes jutalom kifejezi azt az elkötelezettséget, hogy a rendőrök munkája nagyobb társadalmi elismerésben részesüljön, mint amiben sokszor részesül.

Regdon László ezredes, a Pápai Rendőrkapitányság vezetője szintén gratulált kollégáinak. Mint mondta, büszke a kiemelten teljesítő rendőrökre, akik példaként szolgálhatnak az állomány számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.