Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2019. Január 09. 01:04, szerda | PR

Okos vásárlási megoldások januárra

Okos vásárlási megoldások januárra

Könnyen előfordulhat, hogy az ünnepek után karcsúbb a pénztárcánk, mint előtte. Ilyenkor érdemes bevetnünk olyan megoldásokat, amelyekkel jobban jövünk ki a vásárlásoknál.

Hét szerettünkre gondolunk karácsonykor

Igaz, hogy fejenként átlagosan ‘mindössze’ 30 ezer forint körüli összeget költöttünk ajándékra a tavalyi év karácsonyán, de a magyar családok hagyományosan sokat áldoznak az ünnepi étkezésekre, vagy éppen közös programokra is ilyenkor. Pár újabb divat, mint a karácsonyi csúnya pulcsi vásárlás, vagy a grincsfa tovább karcsúsíthatja a számlánkat.
És - mint tudjuk - az átlag egy olyan érték, ami magában foglalja azokat is, akik 2000 forintért vettek ajándékot egyetlen rokonnak, és azokat is, akik 200 ezer forintért minden családtagnak és barátnak.
Egy karácsonyi vásárlási statisztika szerint a megkérdezett internetezők hét embert fognak megajándékozni idén karácsonykor, és legalább 6000 forinttal többet adnak ki meglepetésre, mint tavaly.
Egy biztos, sokaknak komoly költekezést jelentenek az ünnepek.

Nincs tumultus a webáruházakban

Hogy ‘hidaljuk át’ tehát a januárt? Ha utánanézünk, bizonyára találunk még költséghatékonyabb megoldásokat, mint amiket most alkalmazunk vásárlás terén.
Amennyiben eddig nem rendeltünk a neten, most érdemes kipróbálnunk. Akár napi használati cikkeket is beszerezhetünk olcsóbban. Rákereshetünk az akciós vagy kuponos online oldalakra is. És ami a legjobb, az ünnepek után nem kell tartanunk attól, hogy a postán, vagy a kiszállító cégeknél torlódnak a csomagok, minden rendelt termék időben el fog jutni hozzánk.

Ha január, akkor leértékelés

Megnyugtató pillanatok minden takarékoskodó ember számára, amikor januárban elkeződnek az akciók, és kiteszik az első leárazás táblákat. A tél második felében rengeteg mindent megvehetünk olcsóbban, és nemcsak a szezonális termékeket. Ajánlott kihasználni a lehetőséget, és kedvezményesen bevásárolni.Érdemes ilyenkor használni a hitelkártyánkat. Ez halasztott fizetéssel segít, azaz ha éppen még ‘nem vagyunk pénzünknél’, akkor kicsit később törleszthetjük a hitelt. Nem árt tudatában lenni, hogy a bank pénzéből vásárolunk, és pontosan visszafizetni a kölcsönt, így csak nyerünk a kártyával.
A pontgyűjtő hitelkártyákkal, amelyek például hazai nagyáruházak kínálatában szerepelnek, még bónuszpontokat is gyűjthetünk, és később kedvezményeket érvényesíthetünk. A január az az időszak, amikor érdemes megismerkedni ezekkel a lehetőségekkel, és bátran használni őket!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 09. 01:01, szerda | PR

A szervezett utazás nem halott!

Számomra meglepő megállapításra jutottam, amikor egy iroda által szervezett utazásra adtam a fejem, és az első pillanattól kezdve zökkenőmentes kiszolgálásban részesültem. A reptéri parkolóban is.

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.