Városlista
2017. október 20, péntek - Vendel

Hírek

2017. Augusztus 07. 15:07, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Mentőautóra támadt egy férfi Pápateszéren

Mentőautóra támadt egy férfi Pápateszéren

Elképesztő történetet közölt pár órája közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. „Megtámadtak bennünket! Azonnal rendőri intézkedést kérünk”- kért segítséget a pápai mentőegység.

A mentőegységet egy ittas, sérülthez riasztották, így az irányítás számára logikus gondolat volt, hogy talán a beteg maga támadt az ellátására érkezőkre. Erről azonban szó sem volt - áll a közlésben.

A sérült férfi teljesen együttműködő volt, sőt maga is meglepődött, amikor szintén italos hozzátartozója egy dialógus indításaként (egyelőre tisztázatlan, hogy milyen eszközzel) betörte a mentő ablakát.

A támadó azt szerette volna, ha őt is elviszi a mentő a városba, bár sérülése nincs, de „neki is van ott dolga”.

Ezt követően - az előírásoknak megfelelően - a mentőegység elhagyta a helyszínt és pár utcányira vártak a rendőrökre. A dühöngő férfit a kiérkező rendőrök előállították, a betört ablakú mentő helyett viszont másikat kellett küldeni a helyszínre, sőt, a kocsi napokig kiesett a munkából - írja a facebookon a mentőszolgálat.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2017. Október 20. 15:24, péntek | Helyi

Megérkezett Lázár János százmilliója

Mint ismeretes, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a felújított Esterházy-kastély 2015. áprilisi átadásakor tett ígéretet arra, hogy az emblematikus kastélykapu újjáépítését támogatni fogja a kormány.

2017. Október 20. 14:25, péntek | Helyi

Jövő héten megkezdődnek az útfelújítások

A 650 millió forintos útfelújítási program első ütemében a Török Bálint, a Vásár, a Korona utcák és a Várkert út rekonstrukcióját végzik el. December 8-ig lezárásokra kell számítani az érintett útszakaszokon.

2017. Október 20. 14:13, péntek | Helyi

Kilenc baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2017. október 9. és 2017. október 15. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

2017. Október 20. 10:09, péntek | Helyi

Elütöttek egy idős nőt a zebrán

Pénteken délelőtt nem sokkal tíz óra előtt történt a baleset a Böröczky dombon.