Városlista
2017. augusztus 22, kedd - Menyhért

Hírek

2017. Augusztus 07. 15:07, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Mentőautóra támadt egy férfi Pápateszéren

Mentőautóra támadt egy férfi Pápateszéren

Elképesztő történetet közölt pár órája közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. „Megtámadtak bennünket! Azonnal rendőri intézkedést kérünk”- kért segítséget a pápai mentőegység.

A mentőegységet egy ittas, sérülthez riasztották, így az irányítás számára logikus gondolat volt, hogy talán a beteg maga támadt az ellátására érkezőkre. Erről azonban szó sem volt - áll a közlésben.

A sérült férfi teljesen együttműködő volt, sőt maga is meglepődött, amikor szintén italos hozzátartozója egy dialógus indításaként (egyelőre tisztázatlan, hogy milyen eszközzel) betörte a mentő ablakát.

A támadó azt szerette volna, ha őt is elviszi a mentő a városba, bár sérülése nincs, de „neki is van ott dolga”.

Ezt követően - az előírásoknak megfelelően - a mentőegység elhagyta a helyszínt és pár utcányira vártak a rendőrökre. A dühöngő férfit a kiérkező rendőrök előállították, a betört ablakú mentő helyett viszont másikat kellett küldeni a helyszínre, sőt, a kocsi napokig kiesett a munkából - írja a facebookon a mentőszolgálat.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2017. Augusztus 21. 11:19, hétfő | Helyi

A Veszprémi Törvényszék körözte, Pápán állították elő

A pápai rendőrök elfogták a szabadságvesztés letöltése miatt körözött helyi férfit.

2017. Augusztus 21. 11:18, hétfő | Helyi

Házhoz ment a rendőrség a Várkertfürdőben

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság a helyi Várkertfürdőben tartotta a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

2017. Augusztus 20. 21:42, vasárnap | Helyi

Szent István országa a lelkekben él tovább

Államalapító Szent István ünnepén az Erzsébet ligetben gyűlt össze a város ünneplő közössége. A Himnusz eléneklését követően Áldozó Tamás polgármester mondott ünnepi beszédet.

2017. Augusztus 20. 20:36, vasárnap | Helyi

Két új testvérvárossal kötött szerződést Pápa

Ünnepi képviselő-testületi ülésen döntöttek ma délelőtt a városatyák arról, hogy a felvidéki Ógyalla és a kárpátaljai Visk településsel testvérvárosi szerződést köt az önkormányzat.