Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. Augusztus 07. 15:07, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Mentőautóra támadt egy férfi Pápateszéren

Mentőautóra támadt egy férfi Pápateszéren

Elképesztő történetet közölt pár órája közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. „Megtámadtak bennünket! Azonnal rendőri intézkedést kérünk”- kért segítséget a pápai mentőegység.

A mentőegységet egy ittas, sérülthez riasztották, így az irányítás számára logikus gondolat volt, hogy talán a beteg maga támadt az ellátására érkezőkre. Erről azonban szó sem volt - áll a közlésben.

A sérült férfi teljesen együttműködő volt, sőt maga is meglepődött, amikor szintén italos hozzátartozója egy dialógus indításaként (egyelőre tisztázatlan, hogy milyen eszközzel) betörte a mentő ablakát.

A támadó azt szerette volna, ha őt is elviszi a mentő a városba, bár sérülése nincs, de „neki is van ott dolga”.

Ezt követően - az előírásoknak megfelelően - a mentőegység elhagyta a helyszínt és pár utcányira vártak a rendőrökre. A dühöngő férfit a kiérkező rendőrök előállították, a betört ablakú mentő helyett viszont másikat kellett küldeni a helyszínre, sőt, a kocsi napokig kiesett a munkából - írja a facebookon a mentőszolgálat.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 14:17, csütörtök | Helyi

Hamarosan elkészül az orvosi rendelő felújítása a Huszáron

A nyertes TOP-os projektek közül elsőként a Huszár lakótelepi orvosi rendelő felújítása kezdődhetett meg. A hamarosan elkészülő felújítás jelenlegi állapotát a házi- és gyermekorvosok, valamint védőnők is megtekintették.

2017. December 14. 14:04, csütörtök | Helyi

Minősített fesztivál lett a Pápai Játékfesztivál

Az immár 27 évre visszatekintő Pápai Játékfesztivál történetében még nem volt példa arra, hogy a programok megvalósulásának minőségét vizsgálják.

2017. December 14. 13:47, csütörtök | Helyi

Telefonokat lopott a páros a pápai áruházból

A rendőrök előállítottak egy nőt és egy férfit a Pápai Rendőrkapitányságra.

2017. December 14. 12:56, csütörtök | Helyi

Óvjuk értékeinket - Pápán járt a \"Házhoz megyünk\"

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a helyi rendőrkapitányság munkatársai Pápán adtak tájékoztatást az országos kezdeményezésű „Házhoz megyünk” bűnmegelőzési program részleteivel kapcsolatban.