Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 28. 14:51, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ok nélkül támadt emberekre a pápai K. Olivér

Ok nélkül támadt emberekre a pápai K. Olivér

Egy agresszív férfi kétszer is rátámadt olyan emberekre, akik nem ártottak neki. A vádlottat több mint két év szabadságvesztésre ítélték.

A pápai K. Olivér rablás miatt már éveket töltött rács mögött. A 27 éves férfi tavaly januárban bement a pápai szakrendelőbe, ahol nem csukta be maga után a mosdó ajtaját. Mikor a liftet kezelő hölgy rászólt, a vádlott olyan hangnemben kezdett ordibálni, hogy szólni kellett a biztonsági őröknek - írja a Veol.hu. Az ittas K. Olivér az egyik őrrel is kiabálni kezdett, sértő kijelentéseket tett, majd felé ütött. A csetepaté odáig fajult, hogy a vádlott előkapta a zsebéből a tapétavágó kését, azzal hadonászott. Eközben az őr kezén karcolásszerű sebet ejtett. Összeakaszkodtak, a büntetett előéletű férfi megrúgta az őrt, aki aztán földre vitte támadóját. Időközben a rendőrök is megérkeztek.
Augusztusban a vádlott szintén ittasan tért be a buszpályaudvar várótermébe, ahol szóváltásba keveredett a takarítóval. A köztük kialakult lökdösődésből azért nem lett komolyabb verekedés, mert a vádlott élettársa beállt a két férfi közé, s szétválasztotta őket. Így aztán K. Olivér öklöse nem a férfi arcát, hanem a vállát érte. A vádlottat ismét előállították a rendőrségen.

A Pápai Járásbíróság bűnösnek mondta ki K. Olivért mint különös visszaesőt garázdaság bűntettében, valamint könnyű testi sértés és garázdaság vétségében, ezért két év két hónap börtönre ítélték. A törvényszéken jogerős lett a döntés.

Címkék: garázda, garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.