Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Január 04. 14:25, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápa-ma.hu

Ő itt Máté, az év első pápai születésű babája

Ő itt Máté, az év első pápai születésű babája

Az év első pápai babája január másodikán jött a világra a Gróf Esterházy Kórházban. Mikóczi Máté 3250 grammal és 56 centiméterrel született természetes úton, dr. Holczer Endre szülész-nőgyógyász segítségével.

Máté és édesanyja is jól vannak már. Eigner Krisztina mosolyogva mesélte a papa-ma.hu-nak, hogy nem volt könnyű a szülés, de mindent feledtet, ha fiára nézhet. Máté az első gyermek a családban, nagyon várták már.

A kisfiú születését január 8-ra prognosztizálták, kicsit előbb érkezett, így ő lett az új esztendő első pápai babája, amit édesanyja először el sem akart hinni. Mint mondta örül, de a legfontosabb az, hogy Máté egészséges. A fiúcska sokat alszik, békés, nyugodt babának tűnik. Édesanyjával van a szobában, csak éjszakára viszik el, így már az első naptól kezdve sok időt töltenek együtt.

Máté és édesanyja pénteken térhetnek haza otthonukba, ahol már nagyon várja őket a család.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.