Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Május 21. 07:58, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a családokat a pápai tűzoltóság

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a családokat a pápai tűzoltóság

Gyermeknap alkalmából kedveskednek a családoknak a lánglovagok, akik május 28-án betekintést engednek a laktanya életébe.

Összesen 390 helyszínen, az ország legtöbb hivatásos tűzoltólaktanyáján és őrsén, a csatlakozó önkormányzati és önkéntes tűzoltóságokon, kiállítóhelyeken, valamint a budapesti Tűzoltó Skanzenben várják a családokat. A tavaly nagy sikererrel megrendezett alkalomhoz a pápai tűzoltóság is csatlakozott.

106 Hivatásos Tűzoltóparancsnokságból 91 jelezte, hogy megnyitja kapuit, továbbá a 47 Katasztrófavédelmi Őrsből 37. A Katasztrófavédelem Központi Múzeuma is nyitva lesz. 17 vármegyeszékhelyen található tűzoltóság ugyancsak várja a látogatókat.

A kapuk 10-kor nyitnak és délután 4-kor záródnak, addig mindenki keresse fel a hozzá legközelebbi laktanyát, különben újabb egy évet kell várnia erre a lehetőségre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.