Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2019. Január 02. 08:41, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nincs újév fergeteges fúvós koncert nélkül!

Nincs újév fergeteges fúvós koncert nélkül!

Teljesen megtelt a Városi Sportcsarnok az Újévi Fúvós Show-ra, amely színvonalában talán a korábbiakat is felülmúlta!

15. alkalommal rendezte meg a Pápai Fúvószenekar az újévi koncertet, melyhez új helyszínt kellett választani, ami nem is volt olyan egyszerű feladat, de a zenekar tagjai tökéletesen megoldották a dolgot, a látványra és a hangzásra sem lehetett panasz. Ahogy azt már a korábbi években megszokhatta a közönség, nemcsak klasszikus fúvós darabokat adnak elő a zenészek, hanem ismert slágereket, Horváth Adrián karnagy hangszerelésében. A koncert első része szólt inkább a hagyományokról, míg a második a show-ról.

Az idei évben nem kisebb fába vágták a fejszéjüket a pápai fúvósok, mint hogy Queen számokat dolgozzanak fel, vendég énekesek közreműködésével. És milyen jól tették.

Solti Ádám nem először vendégeskedik a zenekar koncertjein, azt vallja, hogy itt nem ő a lényeg, hanem a pápai fúvósok, ezért állt mindig a színpad szélére. Persze ettől függetlenül remekül énekelt és fokozta a hangulatot, csakúgy, mint Ress Hajnalka, akin szintén látszott, nagyon élvezi a koncert minden egyes percét. A tavalyi évet kihagyta ugyan, de most visszatért a színpadra Ekanem Bálint is, szinte berrobbant a koncertre, a közönség sorai között. Fodor Bernadett most lépett fel először a Pápai Fúvószenekarral, a pápai származású operaénekes csodás hangja is hozzátett a koncertélményhez. Freddie Mercuryt Glassl Dominik idézte meg az egyes számok között.

Folytatás január 5-én, szintén telt házzal!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 19. 15:55, szombat | Helyi

Edzőmeccsen találkozott a Perutz és az ETO

A Perutz FC csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra kikapott az NB II-es pontvadászat 10. helyén álló WKW ETO FC Győr gárdájától.

2019. Január 18. 10:41, péntek | Helyi

Késsel a kezében próbálta meg kirabolni az egyik pápai dohányboltot egy maszkos nő

A Pápai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

2019. Január 18. 09:02, péntek | Helyi

Meghaladja az országos átlagot a pápai vásárlóerő

A Pápai Polgári Kör januári rendezvénye Projekt Partyval kezdődött, melyen dr. Áldozó Tamás polgármester egy friss kutatás eredményeit is ismertette a hallgatósággal.

2019. Január 17. 12:42, csütörtök | Helyi

Hat baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2019. január 7. és 2019. január 13. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.