Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Július 22. 07:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Fotó, videó: Molnár Márk

Négy napon át csinálták a fesztivált

Négy napon át csinálták a fesztivált

Megalapításának 100. évfordulóját ünneplő Pápa Város Fúvószenekara méltóképpen ünnepelte meg jubileumát, a szombat esti zárókoncert pedig még a várakozásokat is felülmúlta.

Senki sem szereti egymaga megünnepelni a születésnapját, így vannak ezzel a pápai fúvósok is. A közönség mellett zenésztársakat hívtak meg a négynapos "bulira", amely tulajdonképpen a két évvel ezelőtt életrehívott fesztivál folytatása volt.

A négy nap során fellépett Kiskőrös Város Fúvószenekara, a székelykeresztúri Polgári Fúvószenekar, a Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar, az olasz Banda Cittadina Tricesimo és természetesen Pápa Város Fúvószenekara. Többnyire az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz, nem így szombaton, az esemény csúcspontján. A rossz idő miatt ugyanis a Városi Sportcsarnokba kényszerült a résztvevő zenekarok közös koncertje, a nagy sikerű Abba Show, melyben több mint kétszáz zenész állt a színpadon, közreműködött Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskara, valamint Ress Hajnalka és Solti Ádám énekesek. A zsúfolásig telt lelátó közönsége (olyan nagy volt az érdeklődés, hogy többen nem is jutottak be, mivel le kellett zárni a kapukat!!! - a szerk) ennek ellenére kiválóan szórakozott. A hangulatból talán visszaadnak valamit alábbi videóink.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.