Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 28. 13:56, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Négy baleset történt az elmúlt héten

Négy baleset történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2018. augusztus 20. és 2018. augusztus 26. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Három ütközés Pápán, egy pedig lakott területen kívül következett be. A balesetek közül egy járt személyi sérüléssel, amelynek során egy utas szenvedett könnyű sérülést.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az elsőbbség meg nem adása, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása és a jobbratartási kötelezettség elmulasztása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmet arra, hogy 2018. szeptember 3-tól indul az új tanév, így hétfőtől a reggeli órákban megnövekedett gyalogos, kerékpáros és gépjármű forgalom várható az általános és középiskolák közelében. A balesetek elkerülése érdekében kérjük, hogy a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg, tartózkodjanak a kézben tartott mobiltelefon használatától, továbbá a kerékpárok előzése során tartsanak legalább 1-1,5 méter oldaltávolságot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.