Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 26. 09:14, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ne válj áldozattá!

Ne válj áldozattá!

A bűncselekmények áldozatainak napján a pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában járt a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa.

Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes 2018. február 22-én délelőtt három osztály számára tartott interaktív foglalkozást a Munkácsy iskolában, amelynek középpontjában az áldozattá válás elkerülése állt. A megelőzési előadó többek között arra hívta fel a diákok figyelmét, hogy aki egyedül tartózkodik otthon, annak a bejárati ajtót és az utcakaput zárva kell tartani és idegent nem szabad beengedni a lakásba. A közterületeken megvalósuló jogsértésekkel kapcsolatban kiemelte, hogy azonnal kérjenek segítséget a legközelebbi felnőttől, valamint a rendőrség a 107-es és a 112-es segélyhívó számokon ingyenesen elérhető. A foglalkozásokon szóba került a vagyontárgyak védelme és a biztonságos internetezés is.

A világnaphoz kapcsolódó héten a pápai rendőrök több pápai és vidéki általános iskolában, középiskolákban, valamint a Tapolcafői Kertbarát Körben és a pápai Anya Otthonban is tartottak prevenciós foglalkozást.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.