Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Augusztus 26. 06:59, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Miss Balaton 2017 - Mihályfi Liza megnyerte a közönségdíjat

Miss Balaton 2017 - Mihályfi Liza megnyerte a közönségdíjat

átványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit, továbbá kihirdették a rangos szépségverseny három közönségdíjasát. Utóbbiak közé a pápai Mihályfi Liza is bekerült.

A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rákos Lilit választotta meg a Balaton idei királynőjévé az öttagú bíráló bizottság, amelynek tagja volt Farkas Tímea zsűrielnök, ex-szépségkirálynő, Jordáki Ildikó nemzetközi modell, Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton győztese, Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, valamint Schnell Viktor stylist. Rákos Lili az eredményhirdetés után elmondta, a Miss Balaton 2017 volt az első szépségversenye, és minden egyes percét nagyon élvezte. A nyertes gazdagabb lett egy autóval, míg két udvarhölgye, a második helyezett Szakálos Dóra és a harmadik helyen végzett Pál Gabriella Bernadett egy-egy hetet tölthet majd el másodmagával a napfényes Tunéziában, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

A döntős versenyzőkre a finálét megelőzően a közönség is voksolhatott. A legtöbb szavazatot a pápai Mihályfi Liza kapta, aki így egy 300 ezer forint értékű vásárlási, illetve egy 100 ezer forintos utazási utalványt vehetett át. Ollári Barbara és Kézér Kitti ugyancsak közönségdíjas lett, előbbi egy 200 ezer forintos, míg utóbbi egy 100 ezer forintos vásárlási utalványt kapott a szombat este megrendezett döntőn.

Fotó: Ajkai Dávid

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.