Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Január 11. 13:41, szerda | PR
Forrás: Infopapa.hu

Mi a ViaGo?

Mi a ViaGo?

A te döntésed, hogy kihasználod az életben rejlő kisebb-nagyobb lehetőségeket, hogy megvalósítsd álmaidat.

Millió élmény és kaland vár rád, élj és élvezd a pillanatot! Számtalan életre szóló kalandot szerezhetünk, gazdag ízek, lenyűgöző panorámák, mámoros illatok, nyüzsgő városok, amelyekről az unokáidnak is mesélhetsz. ViaGo egyszerű recept az élet élvezetéhez. Hiszünk abban, hogy az életet élvezni kell, és ki kell használni az elénk táruló lehetőségeket.

Keresd a kihívásokat!

A legtöbb kalandunk magyar városokhoz kötődik, hiszen meggyőződésünk, hogy hazánk zugai ok nélkül mellőzött, valódi kincseket rejtenek! Ráleltél a Neked való kihívásra? Add hozzá függő kalandjaid közzé, foglalj szállást vagy vásárolj gyorsan és egyszerűen jegyet a ViaGo-n keresztül. A Viago nem egy mindennapi szállásfoglaló portál, hiszen izgalmas kihívásokkal készültünk számodra! Különböző kategóriákban, eltérő nehézségű kalandok között válogathatsz.

Oszd meg hol voltál a kalandon!

Az applikáció segítségével igazolhatod, hol jártál pontosan a kalandjaid során. Könnyen kezelhető applikációnk rögzíti GPS koordinátáidat és érzékeli, ha függő kalandjaid helyszínein jársz. Akkor sem kell kétségbe esned, ha nem rendelkezel mobil internetkapcsolattal: az alkalmazás tárolja adataidat és amint netközelben leszel, nyomban frissíti eredményeidet. Nem kell mást tenned, csak töltsd le ingyenes applikációnkat, jelentkezz be a regisztrációkor megadott felhasználó neveddel és jelszavaddal, és szerezz elismeréseket!

Mert játszani jó!

Szerezz elismeréseket: felfedezőink lelkesedését komoly elismeréssel díjazzuk! Applikációnk segítségével igazolhatod, hol jártál a kaland helyszínein, így pontokat, menő jelvényeket, csábító kedvezményeket, sőt, akár ingyenes ajándéktárgyat zsebelhetsz be! Ez a sztori rólad szól!

Használd fel a pontjaidat!

Garantált ajándékok mellett a pontokat kedvezményekre válthatod. Minden teljesített kalandot díjazunk online jelvényekkel és pontokkal. Ha elegendő pontot gyűjtöttél össze, büszkeséget kivívó címekre és garantált ajándékokra számíthatsz, például: kitűzők, kedvezménykártya, póló, fotókönyv, strandtörölköző. Emellett maradék pontjaidat kedvezményekre is beválthatod – gazdálkodj velük kedved szerint!

Hogyan csatlakozhatsz?

A ViaGo eléd tárja Magyarország legkülönlegesebb helyeit, miközben rengeteg programötlettel lát el, amiket ha teljesítesz, garantált ajándékban részesülsz. Légy te is közösségünk részese és versenyezz a többi kalandorral! Láblógatás, úszkálás, masszázs, egy kis séta, relax a szállodában. De mi következik ezután? Regisztrálj oldalunkra, ha olyan helyeket keresel, ahol valóban van program a szálláson túl! A mi szótárunkban biztosan nem szerepel az unalom szó.

Vágj bele életed kalandjába!

Teljesítsd a kihívást! Ha készen vagy a regisztrációval, szimpatikus kalandot kiválasztottad, lefoglaltad a szállást és az applikációt is letöltötted, nincs más hátra, csak ellenőrizned kell, hogy bepakoltál-e mindent a túrazsákodba és bekészítetted-e az elemózsiát, és indulhatsz is!

Címkék: viago

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.