Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 02. 09:06, kedd | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu - Vajda István

Megyei bajnok a Motax KC Pápa U14

Megyei bajnok a Motax KC Pápa U14

A hétvégén rendezte a VMKOSZ a Veszprém megyei U14-es döntőt.

Játékosaink először a döntőbe jutásért Várpalota csapatával játszottak és 56-18 arányban nyertek.

A döntőben a tapolcai kosarasok voltak ellenfeleink, ahol egy szoros mérkőzésen 55-38-as eredménnyel idén is megyei bajnok a Motax KC Pápa U14-es csapata.

A Motax KC Pápa minden vezetője, edzője és játékosa nevében gratulálunk a fiataloknak a kiváló eredményhez, a példamutató hozzáálláshoz, alázatukhoz a játék iránt, és a szüleiknek is , akik támogatják munkánkat és nagy mértékben hozzájárulnak gyermekeik fejlődéséhez.

A győztes csapat tagjai:

Balogh Péter, Bohoni Árpád, Bohoni Csaba, Borsi Dávid, Bosnyák Patrik, Csonka Előd, Eisenbeck Dominik, Herber Lóránt, Kovács Bence, Milus Gábor, Narancsik János, Rózsavölgyi Simon, Szabó Gergő, Szórádi Milán.
Edző: Vajda József

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.