Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2018. Október 09. 13:10, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megkezdték a Korvin utca burkolatának a felmarását

Megkezdték a Korvin utca burkolatának a felmarását

Tegnaptól teljes az útzár a megújuló belvárosi utca felső szakaszán, melyet mától munkagépek vettek birtokba.

Elsőként a Korvin utca, Kard utca és Fő tér közötti szakaszán kezdődött meg a munkavégzés, mely teljes útlezárás mellett zajlik. A Korvin utcára a Bástya felől a Kuruc utcáig lehet szabályosan behajtani, a Kard utca és a Fő tér közötti szakasz pedig fizikailak is le van zárva. Ezen a szakaszon kezdődött meg a munkavégzés, elsőként a burkolat felmarásával.Előbb az úttest aszfaltját és a páratlan oldali járdát távolítják el, majd az úttest alépítményét is felmarják. A gyalogos forgalom a páros oldalon biztosított marad.

A Kuruc utca és a Kard utca közötti szakaszra csak az ott lakók hajthatnak be, számukra kétirányúvá vált az út, éppen ezért a parkolás is tilos.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 18. 16:29, csütörtök | Helyi

Változik a vonatközlekedés rendje a négynapos munkaszünet idején

Változik a vonatközlekedés rendje a négynapos munkaszünet idején - hívta fel a figyelmet a MÁV csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

2018. Október 18. 10:25, csütörtök | Helyi

Pápára látogatott az USA magyarországi nagykövete

David B. Cornstein nagykövet, aki a Nagykövetség C-12-es repülőgépén utazott, első alkalommal tett látogatást az MH Pápa Bázisrepülőtéren 2018. október 11-én.

2018. Október 18. 07:04, csütörtök | Helyi

Prostituáltaknak adta ki pápai és bakonykoppányi lakását

A Pápai Rendőrkapitányság több rendbeli prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 32 éves bakonykoppányi nővel szemben.

2018. Október 17. 15:20, szerda | Helyi

800 négyzetméteres jégpálya épül az Esterházy-kastély udvarán

Mivel a piac ideiglenesen a Fő téri korcsolyapálya helyére költözött, idén a kastély udvarán hódolhatunk a téli sportnak.