Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Május 03. 09:25, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), kisalfold.hu

Meghalt Farkas Linda tűzartista

Meghalt Farkas Linda tűzartista

Tavaly a pápai közönséget is elkápráztatta a Galagonya - Impessziók Weöres Sándor versére című produkciójával. Áprilisban, egy gyakorlat végzése közben sérült meg, vasárnap elhunyt a győri kórházban.

Számos műtétet bírt ugyan a fiatal táncos szervezete, de az első pillanattól nem volt kérdéses, hogy olyan mértékben égett meg a teste, hogy a túlélésre kevés az esély. Több mint egy hónapig küzdöttek az életéért az orvosok. Aki pedig ismerte a tűzzsonglőrt, a csodában bízott. Eddig tehette.

A kisalfold.hu szerint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.