Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2017. December 06. 19:58, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megérkezett a Mikulás!

Megérkezett a Mikulás!

A Kossuth utcán, a Szegfű Klubban és a színházban is járt ma a Télapó, meg persze minden kisgyermekes házban.

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesületének Mikulása a Kossuth utcán a kicsiket szaloncukorral és plüss játokokkal, a nagyobbakat forró teával és zsíros kenyérrel várta.

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ idén is szervezett Mikulásvárót a gyermekeknek, melyen a népes közönséget a Mikulás Manói című zenés mesejáték is szórakoztatta. A Turay Ida színház előadása után minden gyermek találkozhatott a Mikulással és a manóival.

A Pápai Szegfű Klub ebben az évben is megrendezte hagyományos Mikulás napi rendezvényét, ahol a Télapó minden tizenegy éven aluli gyermeket megajándékozott és rövid ünnepi műsort is láthatott a közönség.

Címkék: mikulás, télapó

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 18. 16:29, csütörtök | Helyi

Változik a vonatközlekedés rendje a négynapos munkaszünet idején

Változik a vonatközlekedés rendje a négynapos munkaszünet idején - hívta fel a figyelmet a MÁV csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

2018. Október 18. 10:25, csütörtök | Helyi

Pápára látogatott az USA magyarországi nagykövete

David B. Cornstein nagykövet, aki a Nagykövetség C-12-es repülőgépén utazott, első alkalommal tett látogatást az MH Pápa Bázisrepülőtéren 2018. október 11-én.

2018. Október 18. 07:04, csütörtök | Helyi

Prostituáltaknak adta ki pápai és bakonykoppányi lakását

A Pápai Rendőrkapitányság több rendbeli prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 32 éves bakonykoppányi nővel szemben.

2018. Október 17. 15:20, szerda | Helyi

800 négyzetméteres jégpálya épül az Esterházy-kastély udvarán

Mivel a piac ideiglenesen a Fő téri korcsolyapálya helyére költözött, idén a kastély udvarán hódolhatunk a téli sportnak.