Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Október 17. 17:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Lezárják a forgalom elől a Kossuth utca első szakaszát

Lezárják a forgalom elől a Kossuth utca első szakaszát

A belvárosi utca felújításának keretében jelenleg a közműcserék zajlanak, amelyek elérték az utca első szakaszát, ahol eddig engedélyezett volt a gépjárműforgalom. A munkálatok miatt keddtől lezárják ezt a szakaszt.

A Március 15. tértől a Deák Ferenc utcáig tartó szakasz mellett a posta épületénél lévő kereszteződés is lezárásra került, tehát a Deák Ferenc utcába, illetve a Major utca felső szakaszára sem lesz lehetséges a behajtás. Utóbbi az Ányos Pál utca felől elérhető lesz az üzletek áruval való feltöltését szolgáló gépkocsik és az építési forgalom számára, míg a Deák Ferenc utcát kétirányúsítják a Közép utcáig. A Közép utcai keresztezéstől az utca a továbbiakban zsákutcaként funkcionál, biztosítva a Deák Ferenc, valamint a Kossuth Lajos utcai üzletek árufeltöltését, ezért a parkolás a Deák Ferenc utca mindkét oldalán tilos.

A lezárások mintegy két hétig lesznek érvényben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.