Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. December 02. 09:35, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Szalóky Zsolt

Levelet írtak a Mikulásnak, a pápai postáról érkezett a válasz!

Levelet írtak a Mikulásnak, a pápai postáról érkezett a válasz!

Szívmelengető történetet osztott meg egy dombóvári édesanya a facebookon. Gyermekei levelet írtak a télapónak, az Északi-sarkra címezve. Legnagyobb meglepetésükre apró kívánságaikat teljesítve érkezett válasz, Pápáról!

Tegnap délután jelent meg egy bejegyzés a közösségi oldalon, melyben az édesanya leírja, pár nappal ezelőtt írtak levelet gyermekei a Mikulásnak. Mikulás, Északi sark, Csillag utca 12. - állt a címzésben, mivel az édesanyának hirtelen pont ez jutott eszébe. Legnagyobb meglepetésre a tegnapi napon a gyermekek csomagot kaptak, melynek feladója nem más volt, mint a Mikulás. A béllyeg alapján tudható, hogy a pápai postáig jutott a levél, így a pápai posta dolgozói voltak azok, akik válaszoltak. És nemcsak, hogy válaszoltak, de teljesítették is az apróságok kívánságait, színes ceruzát és édességeket is csomagoltak.

Ugyan még nem érkezett el Mikulás napja, de ki tudna sokáig visszatartani egy ilyen csomagot. Nos, az édesanya sem tudta, vagy talán nem is akarta. Így láthatjuk a gyermekek mosolyát és olvashatjuk a pápai posta Mikulásának válaszlevelét is.

Minden pápai nevében írhatjuk, büszkék lehetünk azokra a postai dolgozókra, akik a Mikulás helyett válaszoltak és teljesítették a gyermekek kívánságát. Gyönyörű gesztus!

Kovácsné Horváth Hajnalkától, a pápai posta vezetőjétől megtudtuk, azért kötött ki Pápán a gyermekek levele, mert azon gecsei irányítószám szerepelt. Ahogy a Mikulás sem egyedül dolgozik, úgy a pápai postai dolgozók meglepetése is igazi csapatmunka volt. A mobil kézbesítők csapata közösen döntött úgy, hogy megválaszolják a gyermekek levelét és teljesítik is a kéréseiket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.