Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 25. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

KRESZ-feszt Pápán

KRESZ-feszt Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság két pápai általános iskola több mint 80 elsőosztályosát látta vendégül a helyi KRESZ-feszt elnevezésű rendezvényen.

Az EDWARD nap (Európai Nap Közúti Áldozatok Nélkül) alkalmából – 2017. szeptember 21-én délelőtt – a pápai Spartacus-sportpályán rendezte meg a Pápai Rendőrkapitányság a KRESZ-feszt elnevezésű baleset-megelőzési rendezvényt, amelyre a város első osztályosai kaptak meghívást. Az iskolarendőrök és segítőik a zord időjárás miatt a sportpályán levő épületegyüttesben fogadták a gyermekeket, akiket közlekedési játékokkal és foglalkozásokkal vártak. Müller Alexandra rendőr százados a leggyakoribb közlekedési táblákról és az utasként történő közlekedés szabályairól beszélgetett a fiatalokkal, míg Fűzfa László címzetes rendőr törzszászlós a kerékpár kötelező tartozékaival és a biciklisekre vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal ismertette meg a diákokat. Az ismeretterjesztő foglalkozások mellett közlekedési témájú kirakókkal, memóriakártyával játszhattak az elsősök, továbbá közlekedési szituációkat ábrázoló rajzokat színezhettek, és beülhettek a rendőrautóba is. Győry Péter címzetes rendőr törzszászlós jóvoltából pedig mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy a tenyérlenyomatát papíron megörökítse.

A délelőtt zárásaként a vendégek láthatóságot segítő karkötőt és cukorkát kaptak ajándékba a szervezőktől.

Címkék: KRESZ-FESZT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.