Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Január 29. 16:05, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Köszöntötték a város sportoló ifjúságát

Köszöntötték a város sportoló ifjúságát

A pápai önkormányzat minden évben díjazza azokat a sportolókat és felkészítőiket, akik az adott évben eredményes sportteljesítményükkel mutattak példát. A Pápai Sport Centrumban 180 sportoló és 57 felkészítő részesült jutalomban.

A Munkácsy iskola tornász csapatának bemutatóját követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, majd pedig dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényen név szerint szólítottak a sportolókat, és díjazták őket kiemelkedő teljesítményükért.

Az országgyűlési képviselő elismerését fejezte ki a kiemelkedő eredményt elért sportolóknak. Mint mondta, számos sportlétesítmény épült fel az elmúlt években Pápán, így a sportolók sokkal jobb körülmények között készülhetnek fel a versenyekre, mint korábban.

Dr. Áldozó Tamás polgármester is gratulált a pápai sportolóknak az elért eredményeikért. A városvezető elmondta, a készülő költségvetésben a sportegyesületnek szánt forrás megegyezik a tavalyi évivel. Hozzátette, szakmailag megalapozott, jól megalkotott pályázatokat várnak az egyesületektől, hogy azok a rendelkezésre álló teljes keretet ki tudják meríteni.

A polgármester az edzőknek, felkészítőknek is köszönetet mondott munkájukért, valamint a családoknak, akik a sportsikerekhez a háttérből járulnak hozzá.

A sportolók jutalmazása egy különdíj átadásával kezdődött, az elismerést Tóth István és Tóth-Schindler Renáta kapta, akik több jelentős csúcsot is megmásztak a közelmúltban, kitűzve azokra Pápa város zászlaját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.