Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Október 27. 09:04, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Körözött nőt fogtak el a pápai rendőrök

Körözött nőt fogtak el a pápai rendőrök

A járőrök 2023. október 26-án 9 órakor Pápán igazoltattak egy 37 éves helyi lakost.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nővel szemben a Pápai Járásbíróság határozata alapján a helyi rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el. A nőt - elfogását követően - a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték - írja a rendőrség közösségi oldala.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 1 személyi sérüléssel járó és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe, hat személyt előállított, négy főt elfogott, közülük három ellen körözés volt érvényben. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.