Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Augusztus 22. 20:40, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Két súlyos baleset is történt Pápán az elmúlt héten

Két súlyos baleset is történt Pápán az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2018. augusztus 13. és 2018. augusztus 19. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hét közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Három ütközés lakott területen kívül, kettő Pápán, míg egy-egy eset Bakonytamásiban és Ugodon következett be. A balesetekben egy kerékpáros és egy gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetekben részes járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter két személynél mutatott pozitív értéket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbratartási kötelezettség elmulasztása és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két gépkocsi vaddal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet kellő körültekintéssel hajtsák végre, a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg, hogy az ott áthaladó vagy átkelni kívánó gyalogosok számára meg tudják adni az elsőbbséget, továbbá szeszesital fogyasztását követően ne üljenek a volán mögé!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.