Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Február 03. 09:23, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Két hónapra lezárják a Szent István utat!

Két hónapra lezárják a Szent István utat!

Az út alatt húzódó, egykori Tapolca patak áteresze 2014-ben beroskadt, ezért teljes egészében kibontják és újraépítik. Előreláthatólag két hónapig kell kerülőúton közlekedni.

A Tapolca patak utolsó, csapadékvíz elvezető rendszerként is működő, belvárosban található nyílt árokként üzemelő szakaszát követő, a Szent István út alatt található iker áteresz még működő ága 2014 év végén beroskadt.

A kivitelezés során az átereszt a Szent István út keresztezésében teljes egészében kibontják, majd újraépítik, ezért a munkaterület teljes lezárása szükséges.
A forgalomelterelés mindenkit érint, a lehetséges alternatív útvonalakról kitáblázással Győr irányából az elkerülő úton, a város irányából pedig a Celli út irányából tájékoztatják az érintetteket.

A teher és buszforgalom a Celli út irányából a Vásár utca- Kisfaludy utca irányába az elkerülő felé lehetséges. Győr irányából a buszforgalom a Várkert út útvonalon zavartalanul közlekedhet, a teherautóknak viszont a behajtás csak a Vaszari úti kereszteződésig lehetséges, célforgalommal a Téglagyári úti kereszteződésig. A korábban hozott korlátozások a Várkert úton továbbra is érvényben maradnak.
A Szent István utat a Török Bálint utcai lámpás kereszteződés és az Eszterházy út között zárják le, a kivitelező előzetes nyilatkozata alapján 2 hónapra. A forgalomterelés a gyalogosokat is érinti, ők a Várkerten keresztül, vagy az Erzsébet ligeten keresztül kerülhetik ki a munkaterületet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.