Városlista
2018. május 28, hétfő - Emil, Csanád

Hírek

2018. Május 15. 09:29, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Keddtől teljes lesz az útzár Pápa és Borsosgyőr között

Keddtől teljes lesz az útzár Pápa és Borsosgyőr között

Teljes útlezárás mellett felújításra kerül a 834-es számú út Pápa elkerülőút és Borsosgyőr közötti szakasza. Az autóbuszok is kerülőúton közlekednek.

Az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ közleménye szerint 2018. május 22-től (kedd) 2018. június 4-ig (hétfő) az autóbuszok a következő terelőúton közlekednek:

Pápa, autóbusz-állomás - Pápa, Celli út - Elkerülő út Tesco körforgalom - Kéttornyúlaki körforgalom - Kéttornyúlak - Borsosgyőr - Kéttornyúlak összekötő út - Borsosgyőr, téglagyár. Borsosgyőr, autóbusz-váróterem megállóhelyet a fenti időszakban az autóbuszjáratok nem érintik, helyette a Borsosgyőr, iskola megállóhely használható fel- és leszállás céljából.

Az érintett regionális és helyi járatoknál 5,1 km többlet teljesítményre és legalább 5-10 perc késésre kell számítani - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 27. 13:34, vasárnap | Helyi

Az első világháborúban elhunyt hősökre emlékeztek a református ótemplomban

Az első világháborúban hősi halált halt gyülekezeti tagok előtt tiszteleg az ótemplomban álló emléktábla, melyre koszorút helyeztek el a mai megemlékezésen.

2018. Május 26. 18:29, szombat | Helyi

Rembrandt-kiállítás nyílt a pápai Pannonia Reformata Múzeumban

A világhírű holland festőművész Isten ábrázolását mutatja be rézkarcokon a szombaton megnyílt tárlat.

2018. Május 25. 23:25, péntek | Helyi

Győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől a Perutz

Az NB III-as labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulójának nyitómeccsén a Pápai Perutz FC egy két tizenegyest, egy kiállítást és négy gólt hozó bajnokin győzelemmel búcsúzott erre az idényre hazai közönségétől.

2018. Május 25. 12:03, péntek | Helyi

Megnyílt a 22. Pápai Agrárexpo

Az agráriumban is a versenyképesség és a hatékonyság növelésére van szükség – mondta el nyitóbeszédében a frissen kinevezett agrárminiszter Pápán.