Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 15. 09:29, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Keddtől teljes lesz az útzár Pápa és Borsosgyőr között

Keddtől teljes lesz az útzár Pápa és Borsosgyőr között

Teljes útlezárás mellett felújításra kerül a 834-es számú út Pápa elkerülőút és Borsosgyőr közötti szakasza. Az autóbuszok is kerülőúton közlekednek.

Az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ közleménye szerint 2018. május 22-től (kedd) 2018. június 4-ig (hétfő) az autóbuszok a következő terelőúton közlekednek:

Pápa, autóbusz-állomás - Pápa, Celli út - Elkerülő út Tesco körforgalom - Kéttornyúlaki körforgalom - Kéttornyúlak - Borsosgyőr - Kéttornyúlak összekötő út - Borsosgyőr, téglagyár. Borsosgyőr, autóbusz-váróterem megállóhelyet a fenti időszakban az autóbuszjáratok nem érintik, helyette a Borsosgyőr, iskola megállóhely használható fel- és leszállás céljából.

Az érintett regionális és helyi járatoknál 5,1 km többlet teljesítményre és legalább 5-10 perc késésre kell számítani - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék