Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 02. 20:53, szerda | Helyi
Forrás: Veol.hu

Kamion és személyautó ütközött Herendnél

Kamion és személyautó ütközött Herendnél

Egy gyermek és egy felnőtt sérült meg a balesetben, amikor összeütközött egy személyautó és egy kamion, a 8-as számú főúton, január 2-án este, Herendnél.

A Veol.hu helyszíni információi szerint a Mercedes típusú személyautó Veszprém irányába haladt a 8-as számú főúton, és vele szemből érkezett a mirelit árut szállító kamion. Úgy tudjuk, a Mercedesz vezetője eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol a kamionnal „félfrontálisan” összeütközött, a kamion egyik sarkának ment neki. A kamion sofőrje, hogy a súlyosabb balesetet elkerülje, látva az autót, fékezett, majd az árokba irányította járművét, ami ennek következtében az oldalára dőlt.

A kamion vezetője nem sérült meg, a személyautóban információnk szerint egy család utazott, közülük az ötéves gyermek és a 28 éves édesanyja megsérült. Mindkét autónak a bal eleje törött össze. A személyautó az ütközéskor kilyukasztotta a kamion üzemanyagtartályát is, miután az üzemanyag kifolyt az útra, amit a Közút szakemberei takarítottak össze. A műszaki mentés, amelynél az ajkai tűzoltók dolgoztak, valamint a rendőrségi helyszínelés teljes útlezárás mellett történt, később félpályán, rendőri irányítás mellett indult meg a közlekedés.

Címkék: 8-as út, baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.