Városlista
2019. február 21, csütörtök - Eleonóra

Hírek

2018. December 05. 15:38, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Jubileumot ünnepeltek

Jubileumot ünnepeltek

A Pápai Rendőrkapitányság ünnepséget szervezett a Csóti Kistérségi Körzeti Megbízotti Csoport 10 éves megalakulása alkalmából 2018. december 4-én.

A csóti Faluházban megrendezett eseményen Szappan Csaba rendőr alezredes, pápai rendőrkapitány köszöntötte a megjelenteket, majd tájékoztatást adott a körzeti megbízotti munka múltjáról és jelenéről. Ezt követően Bauer Tibor rendőr alezredes, a Pápa Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője beszámolt a 17 településen működő körzeti megbízotti csoport létrehozásának okairól. A rendezvényen felszólalt Kékesi István, Csót község polgármestere is, aki a lakosság szemszögéből értékelte a csoport szerepét, majd Kovács Róbert nyugállományú rendőr zászlós, egykori körzeti megbízott elevenítette fel az egykori szolgálatokat.

Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki egykor pápai rendőrkapitányként aktívan részt vett a csoport megalakulásában, levélben üdvözölte az egykori és jelenlegi körzeti megbízottakat, a kistérség polgármestereit, az együttműködő szervezetek képviselőit. Végezetül Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, csoportparancsnok adott betekintést a helyi rendőrök 10 éves tevékenységébe, melynek során elmondta, hogy a csoport hét körzeti megbízottja a kistérségben él, kötődik a régióhoz, így személy- és helyismeretük sokat segít a jogsértő cselekmények visszaszorításában.
A rendezvény dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok köszöntője után kötetlen beszélgetéssel, múltidézéssel és állófogadással zárult.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 21. 09:07, csütörtök | Helyi

Hamis adatokat adott meg

Hamis név megadásával akarta félrevezetni a rendőröket egy körözés alatt álló szombathelyi férfi.

2019. Február 20. 15:06, szerda | Helyi

Értékes bébiétel-adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából

A nemrégiben érkezett Teuton Lovagrend adományát ma adták át a város lakosságának a Fiumei utcai Spartacus pályán.

2019. Február 19. 14:36, kedd | Helyi

Hat év alatt két és félszeresére nő az egészségügyi szakdolgozók bére

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az egészségügyi dolgozók megbecsülésének fontosságáról beszélt.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Betörte egy pápai ház ablakát

Garázdaság miatt indult nyomozás egy 53 éves balatonkenesei férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.