Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. December 05. 15:38, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Jubileumot ünnepeltek

Jubileumot ünnepeltek

A Pápai Rendőrkapitányság ünnepséget szervezett a Csóti Kistérségi Körzeti Megbízotti Csoport 10 éves megalakulása alkalmából 2018. december 4-én.

A csóti Faluházban megrendezett eseményen Szappan Csaba rendőr alezredes, pápai rendőrkapitány köszöntötte a megjelenteket, majd tájékoztatást adott a körzeti megbízotti munka múltjáról és jelenéről. Ezt követően Bauer Tibor rendőr alezredes, a Pápa Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője beszámolt a 17 településen működő körzeti megbízotti csoport létrehozásának okairól. A rendezvényen felszólalt Kékesi István, Csót község polgármestere is, aki a lakosság szemszögéből értékelte a csoport szerepét, majd Kovács Róbert nyugállományú rendőr zászlós, egykori körzeti megbízott elevenítette fel az egykori szolgálatokat.

Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki egykor pápai rendőrkapitányként aktívan részt vett a csoport megalakulásában, levélben üdvözölte az egykori és jelenlegi körzeti megbízottakat, a kistérség polgármestereit, az együttműködő szervezetek képviselőit. Végezetül Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, csoportparancsnok adott betekintést a helyi rendőrök 10 éves tevékenységébe, melynek során elmondta, hogy a csoport hét körzeti megbízottja a kistérségben él, kötődik a régióhoz, így személy- és helyismeretük sokat segít a jogsértő cselekmények visszaszorításában.
A rendezvény dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok köszöntője után kötetlen beszélgetéssel, múltidézéssel és állófogadással zárult.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 14. 13:45, péntek | Helyi

Ittasan az árokba hajtott gépkocsijával

Befejezte a Pápai Rendőrkapitányság az ittasan balesetet okozó sofőr ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálatát.

2018. December 14. 10:42, péntek | Helyi

Évet értékelt a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság

A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2018. december 12-én délután tartotta évértékelő ülését a Pápai Rendőrkapitányságon.

2018. December 14. 10:18, péntek | Helyi

Átadták a mosoly dobozokat

Tartós élelmiszerek, játékok, ruházat, háztartási szerek, édességek. Sok szépen becsomagolt ajándékcsomaggal telt meg a szocialista párt helyi irodája, melyeket ma reggel adtak át a Pápai Nagycsaládosok Egyesületének.

2018. December 14. 09:44, péntek | Helyi

Utánpótlás kosarasok kaptak díjat

Az Újpest elleni NB1/B-s kosárlabda mérkőzés szünetében díjazták a Concordia Motax KC utánpótlás játékosait.