Városlista
2019. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 05. 15:38, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Jubileumot ünnepeltek

Jubileumot ünnepeltek

A Pápai Rendőrkapitányság ünnepséget szervezett a Csóti Kistérségi Körzeti Megbízotti Csoport 10 éves megalakulása alkalmából 2018. december 4-én.

A csóti Faluházban megrendezett eseményen Szappan Csaba rendőr alezredes, pápai rendőrkapitány köszöntötte a megjelenteket, majd tájékoztatást adott a körzeti megbízotti munka múltjáról és jelenéről. Ezt követően Bauer Tibor rendőr alezredes, a Pápa Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője beszámolt a 17 településen működő körzeti megbízotti csoport létrehozásának okairól. A rendezvényen felszólalt Kékesi István, Csót község polgármestere is, aki a lakosság szemszögéből értékelte a csoport szerepét, majd Kovács Róbert nyugállományú rendőr zászlós, egykori körzeti megbízott elevenítette fel az egykori szolgálatokat.

Dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki egykor pápai rendőrkapitányként aktívan részt vett a csoport megalakulásában, levélben üdvözölte az egykori és jelenlegi körzeti megbízottakat, a kistérség polgármestereit, az együttműködő szervezetek képviselőit. Végezetül Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós, csoportparancsnok adott betekintést a helyi rendőrök 10 éves tevékenységébe, melynek során elmondta, hogy a csoport hét körzeti megbízottja a kistérségben él, kötődik a régióhoz, így személy- és helyismeretük sokat segít a jogsértő cselekmények visszaszorításában.
A rendezvény dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok köszöntője után kötetlen beszélgetéssel, múltidézéssel és állófogadással zárult.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 25. 14:10, csütörtök | Helyi

Folyamatosan fejlesztik a Huszár Közösségi Házat

Öt éve üzemelteti az épületet a JMSZK, amely az elmúlt években két sikeres pályázatot nyújtott be a Csoóri Sándor Alap elnevezésű felhívásra, 4-4 millió forintot elnyerve, de több önkormányzati beruházás is megvalósulhatott.

2019. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

170 autóst szondáztak meg Húsvétkor a pápai rendőrök

A pápai rendőrök húsvét hétfőn ajándékkal lepték meg a szabályosan közlekedőket.

2019. Április 24. 13:13, szerda | Helyi

Ingyenes belgyógyászati és szemészeti szűrővizsgálatot tartott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápán

Számos olyan egyszerű és gyors vizsgálatot végeztek el, amelyek az orvosnál jóval hosszabb időbe teltek volna.

2019. Április 23. 15:23, kedd | Helyi

Bekábítószerezve vezetett a 21 éves pápai nő

Járművezetés bódult állapotban vétség miatt indult eljárás egy 21 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.