Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. Április 15. 16:13, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Játékos formában ismerkedhettek meg a választható szakmákkal a fiatalok

Játékos formában ismerkedhettek meg a választható szakmákkal a fiatalok

Harmadik alkalommal csatlakoztak a pápai szakképzési központok az országos akcióhoz. A Szakmák éjszakáján az érdeklődők megismerkedhettek az egyes szakmákkal, sőt ki is próbálhatták azokat.

Két helyszínen, a Pápai Szakképzési Centrum Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában és azAcsády Ignác Szakképző Iskolájában várták a diákokat.

A Közgázban számos érdekes program közül lehetett választani, a logisztika és szállítmányozás iránt érdeklődők rakományt építhettek, az irodai titkár szakmát választani szándékozók a kódfejtés, vagy a titkosírás rejtelmeivel ismerkedhettek meg. A pénzügyi-számviteli szakon pedig Maradj talpon, Elgurult a rézgaras fantázianevű játékos programok vártak az érdeklődőkre az este során - tudtuk meg Berta Ildikó Katalinaz igazgatótól. A rendezvényt tűzzsonglőr bemutató is színesítette.

Az Acsádyban a választható 15 szakképesítést játékos feladatokkal próbálhatták ki a fiatalok, így könnyítve meg a közelgő, egész életükre nagy hatással lévő döntést, az egészségügyi, a vendéklátóipari, az eladó, a közlekedési, vagy villamosipari ágazatban - tudtuk meg Mohó László szakmai tagintézményvezető-helyettestől.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 14. 13:45, péntek | Helyi

Ittasan az árokba hajtott gépkocsijával

Befejezte a Pápai Rendőrkapitányság az ittasan balesetet okozó sofőr ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálatát.

2018. December 14. 10:42, péntek | Helyi

Évet értékelt a Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság

A Pápa Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2018. december 12-én délután tartotta évértékelő ülését a Pápai Rendőrkapitányságon.

2018. December 14. 10:18, péntek | Helyi

Átadták a mosoly dobozokat

Tartós élelmiszerek, játékok, ruházat, háztartási szerek, édességek. Sok szépen becsomagolt ajándékcsomaggal telt meg a szocialista párt helyi irodája, melyeket ma reggel adtak át a Pápai Nagycsaládosok Egyesületének.

2018. December 14. 09:44, péntek | Helyi

Utánpótlás kosarasok kaptak díjat

Az Újpest elleni NB1/B-s kosárlabda mérkőzés szünetében díjazták a Concordia Motax KC utánpótlás játékosait.