Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Január 10. 10:59, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 34 éves merseváti sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint a merseváti férfi személygépkocsival közlekedett Külsővaton a 834-es számú főút irányába 2019. november 1-jén a kora reggeli órákban, amikor járműve jobb elejével egy, az út szélén szabályosan parkoló személygépkocsi bal hátuljának ütközött. Ezt követően továbbhajtott adatai hátrahagyása nélkül, majd pár száz méterrel arrébb egy balra ívelő kanyarban az autóval az úttestről letért, és az árok partján található villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

A rendőri intézkedéskor gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a sofőr ittas állapotban vezetett, ezért mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.