Városlista
2019. február 20, szerda - Álmos

Hírek

2019. Január 14. 12:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült

Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült

Ittasan balesetet okozott, majd pár óra múlva újra a volán mögé ült egy helyi férfi Pápán. A rendőrök elfogták.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 55 éves pápai lakos 2019. január 13-án 10 óra 40 perc körül személygépkocsival közlekedett a 83-as számú főúton Pápa és Takácsi között. Haladása során gépjárművével letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd belehajtott a vízelvezető árokba. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, a gépjárművében pedig anyagi kár keletkezett. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a pápai kórházba.

Még aznap 15 óra 15 perckor Pápa egyik utcájában vonták intézkedés alá a pápai rendőrök az 55 éves férfit, aki a balesetben megrongálódott gépkocsiját vezette. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda újfent pozitív értéket jelzett, ezért mintavétel céljából elsőként a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a pápai kórházba állították elő.

A férfi ellen folytatólagosan elkövetett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 19. 14:36, kedd | Helyi

Hat év alatt két és félszeresére nő az egészségügyi szakdolgozók bére

A Magyar Ápolók Napja alkalmából Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az egészségügyi dolgozók megbecsülésének fontosságáról beszélt.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Betörte egy pápai ház ablakát

Garázdaság miatt indult nyomozás egy 53 éves balatonkenesei férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. Február 19. 14:14, kedd | Helyi

Az idősek biztonságáért Mezőlakon

Mezőlaki idősek számára adtak otthonukban prevenciós tanácsokat a pápai rendőrök.

2019. Február 18. 11:17, hétfő | Helyi

Megújult épületrészt adtak át a városi könyvtárban

A Jókai Mór Városi Könyvtár Fapiac téri épület-együtesének udvarán álló épület újult meg és került berendezésre a Széchenyi 2020 program keretében.