Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2019. Január 14. 12:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült

Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült

Ittasan balesetet okozott, majd pár óra múlva újra a volán mögé ült egy helyi férfi Pápán. A rendőrök elfogták.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 55 éves pápai lakos 2019. január 13-án 10 óra 40 perc körül személygépkocsival közlekedett a 83-as számú főúton Pápa és Takácsi között. Haladása során gépjárművével letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd belehajtott a vízelvezető árokba. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett, a gépjárművében pedig anyagi kár keletkezett. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a pápai kórházba.

Még aznap 15 óra 15 perckor Pápa egyik utcájában vonták intézkedés alá a pápai rendőrök az 55 éves férfit, aki a balesetben megrongálódott gépkocsiját vezette. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda újfent pozitív értéket jelzett, ezért mintavétel céljából elsőként a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a pápai kórházba állították elő.

A férfi ellen folytatólagosan elkövetett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 21. 20:46, vasárnap | Helyi

Megvan az első idei Perutz győzelem!

Nem indult jól a 2019-es esztendő a pápai csapat számára, de úgy tűnik, az edzőváltás jót tett a játékosoknak. Lengyel Ferenc irányításával két meccsen négy pontot szerzett a Perutz FC.

2019. Április 20. 19:25, szombat | Helyi

Nem sikerült a bravúr

Az NB1/B-s bajnokság rájátszásának második mérkőzésén a Bajai Bácska FKE csapatát fogadta a Concordia Motax KC.

2019. Április 19. 14:21, péntek | Helyi

Az aljnövényzet égett a Vasút utca végén

Olvasónk tájékoztatása szerint a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek és hamar eloltották a lángokat.

2019. Április 19. 13:29, péntek | Helyi

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!

A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat arra, hogy megkárosítsanak bennünket.