Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 30. 12:40, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Ilyenek lesznek az új karácsonyi fények

Ilyenek lesznek az új karácsonyi fények

Tesztelték azokat a fénydíszeket, melyek az új pápai karácsonyi kivilágítás elemei lesznek.

Unger Tamás alpolgármester facebookon közzétett bejegyzéséből kiderült, a tesztet követően kerül sor a további elemek gyártására. A leendő díszkivilágítás a Fő teret fogja díszíteni a Plébánia-sor - Fő utca torkolat - Kossuth utca torkolat - Korvin utca által határolt területen. Az angyalszárnyat ábrázoló elemek közül 2-2 darab, 1-1 dupla kandeláberre kerül fel a jégpálya két oldalán, az egyedülálló fehér fényű elemek (10-11 db) pedig a Fő teret ívében övező kandeláberekre, egészen a Korvin utcai OTP-épülettel bezárólag. Ez a díszkivilágítás a tervek szerint az első lépése az újonnan létesítendő karácsonyi díszkivilágításnak, melyet a jövőben folyamatosan bővíteni, fejleszteni szeretne az önkormányzat - tudtuk meg az alpolgármestertől.

Fotók: Unger Tamás, facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.