Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 08. 09:06, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését a Concordia Motax KC

Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését a  Concordia Motax KC

Az NB1/B-s bajnokság idei első meccsét idegenben játszotta a Concordia Motax KC.

A Pápa győzelmi reményekkel utazott el Egerbe, annak ellenére, hogy Sonyák hiánya és Grebenár sérülése jelentősen nehezítette a csapat dolgát. A meccs első két negyedében fej-fej mellett, szinte végig egy-két pontos különbséggel haladtak a csapatok. A tizenötperces pihenő után kezdett el nagyobb előnyre szert tenni a Pápa, mely a mérkőzés 23. percében Murai sikeres közeli dobását követően már egy híján tíz ponttal vezetett (32-41).

A folytatásban az Eger próbálta ledolgozni hátrányát, de a 28. percben Horváth hárompontosával már tizenkét pontra nőtt a vendégcsapat előnye, amit igazi csapatmunkával és erős küzdelemmel sikerült a mérkőzés végéig megőrizni.

Végeredmény: EKE Eger KOK – Concordia Motax KC Pápa 56-66 (13-16, 19-17, 8-17, 16-16)

Concordia Motax KC Pápa: Murai 19/3, Cook 18, Márton 12/12, Horváth 9/6, Kocsis 4, Keller 2, Grebenár 2, Présing, Vajda, Csányi, Szeier

Edzői nyilatkozatok:

Hazai edző, Váczi Péter: ,,Hát csapatként úgy ahogy vagyunk csődöt mondtunk, minden kulcs emberünk gyengén játszott. Nem igazán jött jól nekünk a szünet, de a következő mérkőzésig van 2 hetünk, megpróbáljuk újra felépíteni magunkat."

Vendég edző, Vajda József: ,,Gratulálok a csapatomnak, nagyon szimpatikus Egert tudtunk ma legyőzni. Úgy látszik idegenben többször tudunk győzni, mint otthon."

A pápai csapat a következő mérkőzését is idegenben fogja játszani, január 19-én szombaton 18:00 órakor Kecskemét lesz az ellenfél.

Címkék: kosárlabda, motax kc, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.