Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 26. 13:16, kedd | PR

Hogyan tervezzünk fényképes telefontokot?

Hogyan tervezzünk fényképes telefontokot?

Ha fényképes telefontokot szeretnénk, akkor számos kérdés merülhet fel bennünk, amikre választ szeretnénk, ezért összeszedjük a legfontosabb tudnivalókat.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy milyen felbontású képeket kell feltölteni ahhoz, hogy tökéletes minőségű telefontokot kapjunk. Elsősorban a HD (720p=1280X720), vagy HD Ready (720p=1366X768) minőségtől kezdődik, de a legoptimálisabb a FULL HD (1080p=1920X1080).

Ez azért is fontos, mert a különböző telefontokoknak különböző az anyaguk, ez pedig megnehezíti a velük való munkát, hiszen nem lehet általánosítani. Amennyiben a kívánt képet a Google keresőnk segítségével szeretnénk megtalálni, akkor be tudjuk állítani a szűrőt, miszerint nagyobb felbontású képeket keressen, mint 1024x768.

Nagyon fontos, hogy a kép lényeges elemeit nem szabad nagyon a szélére kihúzni a telefontok tervezőben, valamint közel húzni a kamera, hangszóró, vaku és egyéb modulkivágásokhoz, mert a különböző tokok íve miatt lehetséges, hogy lemaradnak a fontos részek. Körülbelül 5-10 mm-rel kell beljebb húzni a képet az illusztrált tok szélétől és a fontos részeket 10-15 mm-rel távolabb húzni a modulkivágásoktól.

A különböző effektek és szűrők használatát mindenképp csak saját felelősségre érdemes használni, hiszen ronthatják esetlegesen a képek minőségét. Ugyanígy igaz ez a vágás funkcióra is, bár itt fontos tudni, hogy ami tervezés közben látszik, egy áttetsző fehér rész, az ha elkészül a termék értelemszerűen nem fog látszani. A transzparens hátterű képeknek nincs semmilyen színű hátterük. Ezek általában PNG fájlformátumú képek. Vonalgrafika esetén nagyon fontos, hogy jó erősek legyenek a vonalak és elég vastagok, hogy a nyomtatott tokon is jól látszódjanak. Ha ezekkel dolgozunk, legyünk körültekintőek, mert minden eseteben érdemes egy, a tokkal megegyező hátteret állítani a kellemetlenségek elkerülése végett.

Lényeges dolog, hogy a termék pontosan úgy fog elkészülni, ahogy mi leadjuk a rendelést. Tehát ha mondjuk nem húzzuk ki teljesen a szélére a képet, akkor a monitoron is egy keretet kap a kép, ami a valóságban is pontosan így fog kinézni. A Pitbullcase telefontok webáruháznál amennyiben olyan igényünk van, hogy ezt óvatosan tüntessék el vagy tegyék arrébb, akkor arról minden esetben tájékoztatni kell az ügyfélszolgálatot, hiszen csak így kapnak felhatalmazást arra, hogy belenyúljanak abba, amit megterveztünk. Ha a tervezés közben segítségre van szükségünk, számos lehetőség közül választhatunk. Megkérdezhetjük telefonon, esetleg emailben, de ha úgy tartja kedvünk, akár a tervezés közben is, jobb alul a chat fülre kattintva. Készséggel válaszolnak és adnak meg minden felvilágosítást, amire csak szükségünk lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.