Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Január 17. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Havasak az utak, de járhatók!

Havasak az utak, de járhatók!

Csütörtök reggelre újabb, nagyobb mennyiségű hótakaró lepte el a Dunántúlt és folyamatosan havazik. Herendnél elakadt kamionok vesztegelnek!

Veszprém megye útjai vékonyan havasak, de járhatók - mondta az MTI érdeklődésére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. veszprémi igazgatóságának ügyeletese csütörtökön.

Krautheim László közölte: éjjel 10-15 centiméternyi hó esett Veszprém megyében. Folyamatosan tisztítják az utakat, amelyeket most vékony rétegben hó fed.

Az ügyeletes elzárt településről, járhatatlan útról nem tudott. Hidegkúton, ahová az elmúlt napokban egy ideig nem lehetett bejutni, megtisztították a bekötőutat, így ez a Balaton-felvidéki zsákfalu is megközelíthető.

Fél nyolckor Herendnél, a veszprémi útgyűrűnél a 8-as úton, valamint Litéren két-két kamion vesztegelt, de a mellettük lévő sávokban haladt a forgalom - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.