Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 16. 09:04, kedd | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu - Vajda István

Hatalmas csata a második mérkőzésen is

Hatalmas csata a második mérkőzésen is

A párharc állása 1-1, a harmadik mérkőzést 21-én vasárnap rendezik Békésen.

Motax KC Pápa - Calle Pubfood Békés

57:65 (9:26; 15:12; 16:12; 17:15)

PKC: Szanati M. 16; Keresztes 12; Horváth A. 9/6; Horváth G. 9/3; Keller 6; Hadnagy 4; Fülöp 1; Domján; Perger; Schveighoffer; Szanati G.

A békésiek nagyon elszántan érkeztek, mindenképp szerettek volna visszavágni a hazai vereség után. Ennek már az első percekben jelét is adták. 4 perc után 0:7 állt az eredményjelzőn. Ekkor ébredt a Pápa, Szanati, Keller és Horváth kosaraival 8:10-re zárkózott, de a negyed második felére "bedeszkázták" a gyűrűt a hazaiaknak. A vendégek pedig extra dobóformát mutattak, szinte nem is hibáztak, így tetemes előnyre tettek szert.

A második játékrészben minimálisan sikerült csökkenteni a hátrányt, de a felzárkózási kísérletet visszaverte a Békés. A negyed második felében a védekezés dominált, az utolsó négy percben mindössze 6 pont született.

A fordulás utáni percekben állandósult a 15 pont körüli vendég előny. A pályán nagy küzdelem folyt, a Pápa érezhetően nem adta még fel a meccset. A 25-26. percben Keresztes 7 pontot szerzett, majd Horváth hármasa is a helyére került, így a hazai csapat már csak hétpontos hátrányban volt, Az utolsó percekben a békésiek ismét 10 pontra növelték az előnyt.

A záró negyed parázs és izgalmas csatát hozott. A Pápa fokozatosan zárkózott, az 54. percben 50:54-nál a hazaiak támadhattak. Az akciót nem sikerült pontokkal befejezni, ez lökést adott a vendégeknek. Az utolsó perc elején ismét két pont volt csak a vendégek előnye de a Pápa nem tudott fordítani, mert ismét jöttek a békési hármasok.

Hatalmas csatában az extra külső dobóformát mutató Békés visszavette a pályaelőnyét. A párharc állása 1-1, a harmadik mérkőzést 21-én vasárnap rendezik Békésen.

Köszönet a pápai közönségnek, akik végig a csapat mellett álltak és igazi rájátszás hangulatot teremtettek a pápai csarnokban!

Címkék: kosárlabda, pápa kc, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére