Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. December 12. 09:11, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Hatalmas a torlódás az M0-son Érd térségében

Hatalmas a torlódás az M0-son Érd térségében

Hétkilométeres dugó alakult ki az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Érd környékén, ahol burkolatjavítás miatt előre bejelentett sávlezárása került sor péntek reggel. Aki teheti, kerüljön - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-t.

Pécsi Norbert Sándor csütörtök este közölte, hogy kiterjedt burkolathiba javítása kezdődik péntek reggel az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópontnál, emiatt egész nap torlódások lehetnek.
Mint mondta, körülbelül tizenöt négyzetméteren cserélik ki a burkolatot több rétegben, egészen a hídszigetelésig.
A javítások idejére két sávot lezárnak, ezért péntek reggel fél héttől délután hat óráig kisebb-nagyobb dugókra kell számítani az M0-son Érd közelében.
Reggel 8 óra után a vártnál is hosszabb, közel 7 kilométeres kocsisor torlódott össze az M0-s érintett déli szektorában, a 6-os főúti csomópont és a soroksári Duna-híd között. Mivel nincs terelő út, aki erre indulna pénteken, inkább válasszon másik útvonalat - javasolta az osztályvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Navracsics Tibor: egy majdnem tökéletes találmány az Európai Unió

Az Európai Unió egy majdnem tökéletes találmány, politikai együttműködés gazdasági vízióval - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter kedden Budapesten, a European Voices című folyóirat bemutatóján.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Orbán Viktor: a béke és a háború határán, borotvaélen táncol Európa

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kaposváron folytatta vidéki kampánykörútját; megbeszélést folytatott Szita Károly polgármesterrel, és találkozott a kaposvári választópolgárokkal

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Nagy Márton: a kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat