Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 05. 09:41, péntek | Helyi
Forrás: Infipapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Hat baleset az elmúlt héten

Hat baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2017. április 24. és 2017. április 30. között – a Pápai járásban hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többnyire anyagi kárral jártak. Személyi sérülés egy esetben történt, amikor egy gépkocsi ütközött neki az előtte haladó kerékpárosnak, aki az esés következtében súlyos sérülést szenvedett. A balesetek Pápa belterületén, valamint lakott területen kívüli következtek be. Az elsődleges adatok szerint kialakulásukhoz többek között a figyelmetlen vezetés, az elsőbbség meg nem adása és a követési távolság be nem tartása vezetett.

A tavaszias időjárás beálltával megnövekedett a lakott területen kívül közlekedő kerékpárosok és gyalogosok száma, akik felbukkanására az esti sötétség beálltával is fokozottan számítani kell. A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a gyalogosokat, kerékpárosokat fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg és a mellettük történő elhaladáskor tartsanak nagyobb oldaltávolságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.