Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 19. 09:29, szerda | Bulvár
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Három fegyverest futamított meg a 85 éves ír dédipapa

Három fegyverest futamított meg a 85 éves ír dédipapa

Három nem túl felkészült rablót futamított meg szeptember 15-én, szombaton este egy 85 éves dédnagypapa Írországban.

A BBC beszámolója szerint Denis O’Connor a Cork megyei Glanmire egyik fogadóirodájában üldögélt egy fiatalabb férfi, és az üzletvezető társaságában, amikor a három maszkos férfi rontott be az üzletbe. Ketten kalapácsokkal voltak felfegyverkezve, a harmadiknál viszont egy lőfegyvernek látszó tárgy volt. A rablók a páncélszekrény tartalmát követelték a menedzser Tim Murphytől.

Murphy és az idős O’Connor szembeszálltak a bűnözőkkel, akik ettől teljesen összezavarodtak, és üres kézzel elmenekültek. A rablási kísérlet alig fél percig tartott.

Tim Murphy később újságíróknak azt nyilatkozta, örökké hálás lesz nyugdíjas vendégének a segítségért. O’Connor senkinek sem ad interjút, azt mondja, nem hiányzik neki a hírverés.

A rendőrség vizsgálja a biztonsági kamerák felvételeit, és keresik az elkövetőket. Azt nyilatkozták, hogy becsülik Murphy és O’Connor bátorságát, de mindenkinek azt tanácsolják, hogy hasonló esetben inkább működjenek együtt a bűnözőkkel, nehogy tragédia történjen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.