Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Május 10. 23:21, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Hamarosan megszűnik az útzár a Jókai utca felső szakaszán

Hamarosan megszűnik az útzár a Jókai utca felső szakaszán

A mai napon az aszfaltozásé volt a fő szerep a Jókai utcán, a legfelső, úgynevezett kopóréteg elkészítését végzik el a szakemberek.

Molnár Istvántól, a Városfejlesztési Osztály vezetőjétől megtudtuk, a múlt heti kiegyenlítő aszfaltréteg elkészítését követően végezték el az aknafedelek szintre emelését, így a mai napon minden adott volt az átlagosan négy centiméter vastagságú kopóréteg felhordásához. A munkálatokkal a holnapi napon végez a kivitelező és ezt követően fogják kijavítani a szegélykövek cseréje miatt megrongálódott járdaburkolatot.

A péntek délutáni műszaki ellenőrzést követően döntenek a Jókai utca felső szakaszának megnyitásáról, de minden remény megvan arra, hogy szombaton beszedik a forgalomkorlátozó táblákat és sebességkorlátozás mellett újra járható lesz az útszakasz a Szalmavári utca és a Március 15. tér között - mondta el Unger Tamás alpolgármester, aki azonban arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A Jókai utca másik szakaszán, a Csóka körforgalom és a Szalmavári utca között továbbra is szegélyépítés zajlik, a közművek cseréjével már szinte teljesen végeztek. A következő napokon a Pápai Vízmű fog még szennyvízbekötéseket cserélni.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 20:24, vasárnap | Helyi

Perutz: Döntetlen a Dunaharaszti MTK otthonában

Három forduló után is őrzi veretlenségét a Perutz FC, mely Ménfőcsanak után Dunaharasztiból is ponttal tért haza.

2018. Augusztus 19. 08:44, vasárnap | Helyi

Megújult a tapolcafői falumúzeum

Gyűjtést szerveztek a településrész lakosainak körében, így sikerült kibővíteni és megújítani a múltra jellemző tárgyakból álló tárlatot.

2018. Augusztus 18. 10:35, szombat | Helyi

Súlyos baleset történt a 83-ason Gyarmaton

Gyarmat belterületén történt baleset a reggeli órákban, a 83-as számú főúton.

2018. Augusztus 17. 14:42, péntek | Helyi

Szeptember 1-ig elkészülnek a Huszár Óvoda felújításával

Majd két hónapja dolgozik a kivitelező az épület belső tereinek megújításán. A közel 50 milliós kormányzati és önkormányzati forrásból megvalósuló beruházás tanévkezdésre megvalósul.