Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. Május 10. 23:21, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Hamarosan megszűnik az útzár a Jókai utca felső szakaszán

Hamarosan megszűnik az útzár a Jókai utca felső szakaszán

A mai napon az aszfaltozásé volt a fő szerep a Jókai utcán, a legfelső, úgynevezett kopóréteg elkészítését végzik el a szakemberek.

Molnár Istvántól, a Városfejlesztési Osztály vezetőjétől megtudtuk, a múlt heti kiegyenlítő aszfaltréteg elkészítését követően végezték el az aknafedelek szintre emelését, így a mai napon minden adott volt az átlagosan négy centiméter vastagságú kopóréteg felhordásához. A munkálatokkal a holnapi napon végez a kivitelező és ezt követően fogják kijavítani a szegélykövek cseréje miatt megrongálódott járdaburkolatot.

A péntek délutáni műszaki ellenőrzést követően döntenek a Jókai utca felső szakaszának megnyitásáról, de minden remény megvan arra, hogy szombaton beszedik a forgalomkorlátozó táblákat és sebességkorlátozás mellett újra járható lesz az útszakasz a Szalmavári utca és a Március 15. tér között - mondta el Unger Tamás alpolgármester, aki azonban arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A Jókai utca másik szakaszán, a Csóka körforgalom és a Szalmavári utca között továbbra is szegélyépítés zajlik, a közművek cseréjével már szinte teljesen végeztek. A következő napokon a Pápai Vízmű fog még szennyvízbekötéseket cserélni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 19. 15:55, szombat | Helyi

Edzőmeccsen találkozott a Perutz és az ETO

A Perutz FC csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra kikapott az NB II-es pontvadászat 10. helyén álló WKW ETO FC Győr gárdájától.

2019. Január 18. 10:41, péntek | Helyi

Késsel a kezében próbálta meg kirabolni az egyik pápai dohányboltot egy maszkos nő

A Pápai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

2019. Január 18. 09:02, péntek | Helyi

Meghaladja az országos átlagot a pápai vásárlóerő

A Pápai Polgári Kör januári rendezvénye Projekt Partyval kezdődött, melyen dr. Áldozó Tamás polgármester egy friss kutatás eredményeit is ismertette a hallgatósággal.

2019. Január 17. 12:42, csütörtök | Helyi

Hat baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2019. január 7. és 2019. január 13. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.