Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 24. 11:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Katasztrófavédelem

Halálos baleset a 83-ason!

Halálos baleset a 83-ason!

A baleset a főút Győr és Győrszemere közötti szakaszán történt. Ketten meghaltak, több ember pedig megsérült.

15:44

A rendőrségtől kapott újabb információink szerint a sofőr, aki a tragédia egyik áldozata, a Vas megyei Halogy településről származott, 32 évesen hunyt el. A többi fiatalról továbbra sem tudunk többet.

A balesetről a rendőrség elmondta, hogy az autó, amiben az áldozatok ültek, egy Volkswagen - az elsődleges információk alapján - Győrszemere felől tartott Győr irányába, és Nagyszentpál térségében egy jobbra ívelő kanyarban átcsúszott a bal oldali sávba, és az oldalával lökte meg a szembejövő Fordot, abban ült a mórichidai házaspár.

14:35

A Kisalföld megtudta a baleset körülményeivel kapcsolatban, hogy az egyik autóban egy mórichidai házaspár ült, ők könnyebben sérültek. Az elsődleges információk alapján - hiszen még tart a vizsgálat - nem ez az autó okozta a tragédiát.

A másik kocsiban négy fiatal ült, két nő és két férfi. A fiúk a helyszínen életüket vesztették. Azonosításuk még tart, akárcsak a két igen súlyosan megsérült lánynak, akik közül az egyik életveszélyes állapotban van, koponyáján ezekben az órákban életmentő műtétet hajtanak végre. Eltört a medencéje is, és hasi sérülést szenvedett - tudtuk meg prof. Oláh Attilától a Petz-kórház orvosigazgatójától.

A másik lány állapota is lehet akár életveszélyes, ugyanis szegénynek minden végtagja teljesen összetört. Őt is műtik, küzdenek érte.

Egyelőre nem biztos, de egyes információk szerint a tragédia elszenvedői is mórichidaiak.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. december 24-én 10 óra 36 perc körül a 83-as számú főút 63+500 kilométerszelvényénél, Nagyszentpál térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két autó ütközött össze. A balesetben - az elsődleges információk szerint - két ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, illetve még két ember sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a mindkét irányból érkező forgalmat Tényő és Koroncó felé terelik - írja a rendőrség.

A balesethez a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Fotó:Kisalföld

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.