Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 23. 16:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

Gyermeknapon és majálison is várja a gyermekeket a rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én 10 órától 12 óráig a mihályházi játszótéren megrendezendő gyermeknapon, délután 16 órától 19 óráig az Acsády sportpályán, a 8. Városrész Majálison lesznek jelen. Másnap, 2019. május 26-án 14 óra 30 perctől 17 óráig az Erzsébet ligetben, a városi gyermeknapon várják az érdeklődőket.

A rendezvényeken bárkinek lehetősége lesz kerékpárját regisztráltatni az országos BikeSafe kerékpár nyilvántartásba, amely a kétkerekű ellopása esetén nyújt segítséget a jármű megtalálásához. Emellett a gyermekek közlekedési játékokkal játszhatnak, KRESZ feladványokat oldhatnak meg, míg felnőtt kísérőiket KRESZ tesztekkel, bűnmegelőzési kiadványokkal és személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokkal várják a rendőrök.
Az érdeklődők a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.