Városlista
2019. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2019. Március 10. 19:14, vasárnap | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Gyenge játék és döntetlen az első hazai találkozón

Gyenge játék és döntetlen az első hazai találkozón

Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is meg kellett elégednie az egy ponttal a Perutz FC-nek, mely tíz emberrel fejezte be a Dunaharaszti elleni mérkőzést.

A III. kerület ellen elveszített két pont után a hazai bemutatkozáson az volt a célja a pápaiaknak, hogy egy magabiztos sikerrel indítsák a tavaszi idényt. Szabó Zsoltra ötödik sárga lapja miatt nem számíthatott Rozmán edző, aki Vallejosnak szavazott bizalmat a kezdőben, ez volt az egyetlen változtatás az elmúlt héthez képest.

Két vendég lövést jegyezhettünk fel az első tíz percben, ám Szigetinek egyik alkalommal sem kellett játékba avatkoznia. A 14. percben egy szép Ivancsics-Vallejos egyérintő után Iványi elé került a labda, aki a lecsorgó labdát a hosszúba emelte, igaz, ehhez némi szerencse is kellett 1-0. A gól után lendületben maradt a Pápa, két komoly Tóth lehetőséget láthattunk, ám Gatyel kapus mindkét próbálkozást bravúrral hárította. A kimaradt helyzetek megbosszulták magukat, a 25. percben ugyanis egy szabadrúgás után 12 méterről Nichenko emelt a kapuba 1-1. Sőt tíz perccel később már a vendégek vezettek, Iványi eladott labdáját megint Nichenko gurította a bal alsóba 1-2. A 44. percben egy szöglet után Böröczky belsőzte kapura a labdát, Gatyel azonban ujjheggyel szögletre tolta a játékszert.

A második játékrész elején folytatódott a vendégek kapusának bravúrsorozata, ezúttal Ivancsics löketét ütötte fölé, mint később kiderült, egészen a 80. percig ez volt a hazaiak egyetlen kaput eltaláló lövése. Tíz perccel a lefújás előtt egyenlített a Perutz, egy jogosan megítélt szabadrúgást Hanzl tekert a kapuba 2-2. A 85. minutumban Ivancsics két perc alatt két sárgát szedett össze, így a Pápa tíz emberrel fejezte be a meccset, az eredmény pedig nem változott.

Perutz FC - Dunaharaszti MTK 2-2 (1-2) Gsz.: Iványi, Hanzl ill. Nichenko 2

Rozmán László: Természetesen nem vagyok elégedett az egy ponttal, idei első hazai bajnokinkon mindenképp nyerni szerettünk volna. Több fordulópontja is volt a meccsnek, sajnos ezekből nem mi jöttünk ki jól, 1-0 után három komoly helyzetünk volt, ha abból legalább egyet értékesítünk, meggyőződésem, hogy nyerünk. A második félidőben azt kaptuk, amire számítottunk, a Dunaharaszti át sem jött a félpályán, csak kontrára játszott és próbált pontrúgásokat kiharcolni.

Perutz stadion, 300 néző, v. Juhász (Rigó, Bőhm).
Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Császár (Bohner 45.), Böröczky - Baldauf (Hanzl 70.), Iványi (Benecz 70.), Szilágyi, Ivancsics - Vallejos, Tóth L., edző: Rozmán László.
Dunaharaszti: Gatyel - Bíró, Rétsági, Honti, Márton - Szalánszki (Vitányi 87.), Gacsal, Farkas, Dallos - Nichenko, Torkos (Mészáros 80.), edző: Króner Péter.
A Perutz FC március 17-én 16 órai kezdéssel az éllovas Ajkához látogat.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 18. 07:00, szombat | Helyi

Kővel dobta meg a vasúti fénysorompót, ami megrongálódott

A pápai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2019. Május 18. 02:58, szombat | Helyi

Gyöngyösi Márton Pápán: Sohasem volt még ekkora tétje a választásoknak

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti választásokra jelölt listájának vezetője városunkban tartott utcafórumot.

2019. Május 17. 13:41, péntek | Helyi

Aszfaltozzák a Korvin utcát

Az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt nem szerdán, hanem a mai napon kezdték meg a belvárosi utca aszfaltozását.

2019. Május 17. 11:37, péntek | Helyi

1,6 milliárd forintból újul meg a pápai kórház

Megkezdődött a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben az energiahatékonyság növelését célzó 1,6 milliárd forintos beruházás