Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. December 04. 16:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Gólzáporos győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől a Perutz

Gólzáporos győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől a Perutz

Sima 4:0-val küldte haza a magyarpolányi csapatot a Perutz!

Perutz FC – Magyarpolány 4-0 (1-0) Gsz.: Pető, Nagy K., Ruzsás 2

Perutz FC: Varga (Hauser 75.) - Rozman, Ruzsás, Erdősi (Karácsony 54.), Cser, Horváth T. (Mikóczi 63.), Nagy K. (Farkas Á. 75.), Nagy B., Pető, Varga B., Bognár.

Magyarpolány: Paksi – Veisz, Döbrösi, Polt B. (József 85.), Hardi, Kardos, Polt P., Schönberger, Vass, Sárkány, Talabér (Csipszer 85.)

Az utolsó helyezett ellen - ahogy arra számítani lehetett - a kezdő sípszótól a hazaiak akarata érvényesült, ám Varga lesgólja után Cser átlövéséből sem sikerült megszerezni a vezetést - írja beszámolójában a Perutz Fc Facebook oldala.

Fél óra elteltével viszont egy pontrúgásból már sikerült eredményesnek lenni, Varga szögletét Pető fejelte a hálóba 1-0. A második félidő 11. percében kettő lett a különbség: a tizenhatos csücskénél Nagy Krisztián kapta a labdát, majd egy igazítás után felvarrta a rövid felsőbe a játékszert 2-0. Öt perccel később már három volt a differencia, egy nagyszerű kényszerítő után Ruzsás is betalált. A 72. percben ismét gólt szerzett a Pápa, egy kontratámadás végén Ruzsás gurította el a kapus mellett a labdát 4-0.

Kun-Szabó Attila: Nehezen tudtuk feltörni az ellenfél védelmét, sok helyzet kimaradt, amíg meg nem szereztük a vezető találatot. A második félidő könnyedebb játékot hozott, ahol csak a különbség mértéke volt kérdéses.

Címkék: perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.