Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 21. 12:59, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Gőgös Zoltán: Értelmetlen a népszavazás

Gőgös Zoltán: Értelmetlen a népszavazás

A szocialista országgyűlési képviselő szerint nincs szó kötelező betelepítésről, a népszavazás figyelemelterelés, a kormánypárt túléléséről szól.

- Világosan látszik, hogy ez egy fedőtörténet, a hétvégén Pozsonyban a miniszterelnök egyáltalán nem forszírozta a kötelező kvóta témáját, ugyanis ő is tudja, hogy nincs olyan. Mostanra a V4-ek is azt mondják, hogy értelmetlen a magyar népszavazás, ugyanis nincs kötelező kvóta. Kelett megint egy ellenségkép, melyre építhetik a politikájukat, miközben tönkremennek a kórházaink, az iskoláink, vagy a mezőgazdaságunk. Ezért világos az MSzP álláspontja, otthon kell maradni október 2-án, nem szabad ehhez asszisztálni - húzta alá a politikus.

Gőgös Zoltán úgy fogalmazott, hogy a népszavazás eredményétől függetlenül új nap kezdődik október harmadikán, amikor végre az ország problémáival kell foglalkozni, amiből meglátása szerint bőven Magyarországon. A népszavazás után konkrét javaslatokkal fog előállni az MSzP ezzel kapcsolatban. Mint mondta, a kormány által a kampány során elköltött mintegy 4 milliárd forintnak - mely Pápa éves költségvetésének kétharmada - lett volna jobb helye is.

A szocialista párt alelnöke felhívta a figyelmet arra, hogy szeptember 27-én Pápán, az Erzsébet ligetben található Európa-fánál tartanak rendezvényt, ahol az unióba való belépés óta eltelt időszakról fognak beszélgetést folytatni és egy rögtönzött kiállításon mutatják be, hogy miket köszönhet Pápa városa az Európai Uniónak. Gőgös Zoltán minden érdeklődőt hív a rendezvényre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.