Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Június 24. 06:51, péntek | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

Fröccsért cserébe verés

Fröccsért cserébe verés

Brutális verést kapott egy pápa környéki kisfaluban élő középkorú férfi, aki jelenleg is a kórházban fekszik.

2011. június 18-án a sértett együtt italozott a helyi kocsmában B.E. pápai lakossal, ahonnan közösen távoztak B.E. élettársának kíséretében. Egy utcán tartózkodó idős férfinek feltűnt a három főből álló társaság és az is, hogy a két erősen ittas férfi egy irányba megy, holott nem azonos utcában laknak. Kíváncsiságból szemmel követte őket és rossz előérzete nem is volt alaptalan, mert tanúja lett annak, hogy B.E. meglökte cimboráját, aki elesett. Ezt követően a támadó ütni-verni kezdte a földön fekvő sértett fejét és többször bele is rúgott, mialatt élettársa nem tett semmit a verés megakadályozása érdekében. A szemtanú kérdőre vonta a bántalmazót, mire az egy rövid időre felhagyott erőszakos cselekményével, ám hamarosan újból ütni, rúgni kezdte áldozatát, sőt annak mellére is ráállt illetőleg két ízben levizelte. A másodszori bántalmazást már élettársa sem tűrte szó nélkül, de ennek csak az lett az eredménye, hogy ő is „kapott a fejére”. A szemtanú végül egy helyi polgárőrtől kért segítséget, aki értesítette a Pápai Rendőrkapitányságot, a kiérkező rendőrök pedig hívták a mentőket. A sérültet fej és koponya sérülésekkel szállították az intenzív osztályra, ahol altatni kellett. Állapota azóta javult, de továbbra is kórházi kezelést igényel.

A bántalmazással gyanúsítható személyt 2011. június 20-án a Pápai Rendőrkapitányság őrizetbe vette. Az ellene indult eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A kép illusztráció 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk