Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Június 24. 06:51, péntek | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

Fröccsért cserébe verés

Fröccsért cserébe verés

Brutális verést kapott egy pápa környéki kisfaluban élő középkorú férfi, aki jelenleg is a kórházban fekszik.

2011. június 18-án a sértett együtt italozott a helyi kocsmában B.E. pápai lakossal, ahonnan közösen távoztak B.E. élettársának kíséretében. Egy utcán tartózkodó idős férfinek feltűnt a három főből álló társaság és az is, hogy a két erősen ittas férfi egy irányba megy, holott nem azonos utcában laknak. Kíváncsiságból szemmel követte őket és rossz előérzete nem is volt alaptalan, mert tanúja lett annak, hogy B.E. meglökte cimboráját, aki elesett. Ezt követően a támadó ütni-verni kezdte a földön fekvő sértett fejét és többször bele is rúgott, mialatt élettársa nem tett semmit a verés megakadályozása érdekében. A szemtanú kérdőre vonta a bántalmazót, mire az egy rövid időre felhagyott erőszakos cselekményével, ám hamarosan újból ütni, rúgni kezdte áldozatát, sőt annak mellére is ráállt illetőleg két ízben levizelte. A másodszori bántalmazást már élettársa sem tűrte szó nélkül, de ennek csak az lett az eredménye, hogy ő is „kapott a fejére”. A szemtanú végül egy helyi polgárőrtől kért segítséget, aki értesítette a Pápai Rendőrkapitányságot, a kiérkező rendőrök pedig hívták a mentőket. A sérültet fej és koponya sérülésekkel szállították az intenzív osztályra, ahol altatni kellett. Állapota azóta javult, de továbbra is kórházi kezelést igényel.

A bántalmazással gyanúsítható személyt 2011. június 20-án a Pápai Rendőrkapitányság őrizetbe vette. Az ellene indult eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A kép illusztráció 

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 21. 20:46, vasárnap | Helyi

Megvan az első idei Perutz győzelem!

Nem indult jól a 2019-es esztendő a pápai csapat számára, de úgy tűnik, az edzőváltás jót tett a játékosoknak. Lengyel Ferenc irányításával két meccsen négy pontot szerzett a Perutz FC.

2019. Április 20. 19:25, szombat | Helyi

Nem sikerült a bravúr

Az NB1/B-s bajnokság rájátszásának második mérkőzésén a Bajai Bácska FKE csapatát fogadta a Concordia Motax KC.

2019. Április 19. 14:21, péntek | Helyi

Az aljnövényzet égett a Vasút utca végén

Olvasónk tájékoztatása szerint a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek és hamar eloltották a lángokat.

2019. Április 19. 13:29, péntek | Helyi

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!

A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat arra, hogy megkárosítsanak bennünket.