Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2019. Október 31. 15:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is

A halottak napja és a mindenszentek ünnepének közeledtével a pápai rendőrök a polgárőrökkel közösen vigyáznak a temetőkbe látogatók biztonságára.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai már az ünnepek előtti napokban is kiemelt figyelmet fordítanak a Pápai járás temetőinek ellenőrzésére. A körzeti megbízottak 2019. október 28. óta a vidéki temetőkben teljesítenek járőrszolgálatot a polgárőrség tagjaival. A járőrözés célja a mindenszentek ünnepe előtti időszakban előforduló vagyon elleni jogsértések, különösen a virág- és koszorúlopások megelőzése volt. A rendőrök megszólították a temetőbe látogatókat is, akiknek bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat tartalmazó prevenciós kiadványokat adtak át. Felhívták a gépkocsival érkezők figyelmét arra, hogy a parkolóban hagyott jármű ajtajait és ablakait mindig alaposan zárják be, illetve az utastérben soha ne hagyjanak értéket.
A Pápai Rendőrkapitányság 2019. október 28-tól november 4-ig kiemelt rendőri jelenlétet biztosít az illetékességi területén található temetőkben és azok környékén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.