Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 19. 12:23, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Figyelem! Vigyázzon a szombat délutáni futóverseny résztvevőire

Figyelem! Vigyázzon a szombat délutáni futóverseny résztvevőire

2018. április 21-én szombaton több korosztály számára, több távot tartalmazó futóversenynek ad otthont városunk.

Az események időbeli sorrendje:

  • 10.00 és 14.00 óra között az óvodás és iskolás korosztály örömfutását rendezik meg, ehhez a Fő utcát lezárják a szervezők.
  • 14.15 órakor a rendezvény megnyitójára várják az érdeklődőket a Fő térre.
  • 15:00 és 18:00 óra között több távot ( 7, 14 és 21 km) tartalmazó országúti futóverseny és félmaraton zajlik Pápa és Adásztevel között.

A félmaraton verseny útvonala: Fő tér- Gróf út - Tizedik u. - Tavasz u. - Kert u. – Gyimóti út - Veszprémi út (kerékpár út) - Teveli út - Adásztevel, Alkotmány u. Forduló az adászteveli iskola udvarán. A futók ugyanezen az útvonalon érkeznek vissza a célhoz.
A 7 km-t futók útvonala: Fő tér- Gróf út - Tizedik u. - Tavasz u. - Kert u. – Gyimóti út – itt a forduló - – Gyimóti út - Kert u. – Hatodik u. – Gróf út – Fő tér). A versenyzők várhatóan 15:00 és 16:00 között a Hatodik utcán érkeznek a Gróf útig.
A 14 km-t futók útvonala: Fő tér- Gróf út - Tizedik u. - Tavasz u. - Kert u. – Gyimóti út – Veszprémi út (kerékpár út) - Teveli út - forduló a kettes buszfordulónál. Visszaút ugyanezen az útvonalon.
18.00 órakor díjátadás a Fő téren

A szervező Sanogenesis Alapítvány és a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma kéri a tisztelt lakosságot, hogy szurkoljanak és bíztassák a sportembereket. A gépkocsivezetőket tisztelettel kérik, hogy különös figyelemmel óvják a futókat.

A kép csak illusztráció (archív)

Címkék: futóverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.